A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акту рішення Таращанської міської ради «Про затвердження Порядку паркування транспортних засобів на території Таращанської міської територіальної громади»

Дата: 10.06.2021 10:33
Кількість переглядів: 277

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту регуляторного акту рішення Таращанської міської ради «Про затвердження Порядку паркування транспортних засобів на території Таращанської міської територіальної громади»

 

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», Податковим Кодексом України,  відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 1342 від 03.12.2009  «Про затвердження Правил паркування транспортних засобів», з метою впорядкування паркування транспортних засобів на вулицях Таращанської міської територіальної громади, підвищення дисципліни справляння збору за паркування транспортних засобів

Проєкт регуляторного акту розроблений відповідно до вимог чинного законодавства України та з метою впровадження єдиної загальноміської політики з питань регулювання, організації і контролю розвитку паркування транспортних засобів на території Таращанської міської територіальної громади та передбачає затвердження Порядку паркування транспортних засобів.

Проект розроблений на підставі Закону України «Про благоустрій населених  пунктів», «Про автомобільні дороги», «Про дорожній рух», «Про автомобільний транспорт», «Про транспорт», Правилами паркування транспортних засобів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2009 р. № 1342, Правилах дорожнього руху, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 10.10.2001 р. № 1306, Порядку тимчасового затримання працівниками уповноважених підрозділів транспортних засобів та їх зберігання, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 17.12.2008 р. № 1102, Порядку надання пільг водіям з інвалідністю, водіям, які перевозять осіб з інвалідністю, у тому числі транспортними засобами, що належать громадським організаціям осіб з інвалідністю, підприємствам, установам, організаціям, які провадять діяльність у сфері соціального захисту населення, на безоплатне паркування і зберігання транспортних засобів, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. № 585.

Повний текст проєкту регуляторного акту та відповідний аналіз регуляторного впливу буде оприлюднено на офіційному веб сайті Таращанської міської ради Київської області за посиланням: https://tarashchamr.gov.ua в розділі «Регуляторна політика».

Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акту приймаються Таращанською міською радою до 05.07.2021, на паперових носіях за адресою: вул. Шевченка, 7, м. Тараща, Білоцерківський район, Київська область, 09501, або в електронному вигляді на електронну пошту: mrtar@ukr.net, з приміткою «Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акту (назва проєкту регуляторного акту), розробником якого є Таращанська міська рада».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь