A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Оголошення про проведення конкурсу на визначення виконавців послуг з вивезення побутових відходів на території Таращанської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області

Дата: 25.06.2021 13:46
Кількість переглядів: 322

Додаток №4

         до рішення виконавчого комітету Таращанської міської ради

№ 233-VIII від 22.06.2021

 

Оголошення про проведення конкурсу на визначення виконавців послуг з вивезення побутових відходів на території Таращанської міської територіальної громади Білоцерківського району Київської області

 

Виконавчий комітет Таращанської міської ради з метою створення конкурентного середовища на ринку поводження з побутовими відходами та забезпечення контролю за дотриманням належного санітарного стану на території Таращанської міської територіальної громади на підставі рішення від 22.06.2021 року № 233-VIII «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території Таращанської міської територіальної громади оголошує конкурс на визначення виконавців послуг з вивезення побутових відходів (далі Конкурс) за лотами:

1 лот – визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів від населення, підприємств, установ, організацій та інших суб'єктів господарювання Таращанської міської територіальної громади, які отримують дану послугу у відповідності до Договору на вивезення твердих побутових відходів.

2 лот - визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів від населення, підприємств, установ, організацій та інших суб'єктів господарювання Таращанської міської територіальної громади, які користуються контейнерами для збору твердих побутових відходів.

Найменування, місцезнаходження організатора Конкурсу: Виконавчий комітет Таращанської міської ради, 09501, Київська область, м.Тараща, вул. Героїв Чорнобиля, 1.

Місце проведення Конкурсу:  м. Тараща, вул. Героїв Чорнобиля, 1, ІІ поверх, кабінет заступника міського голови.

Ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів можна у секретаря конкурсної комісії – головного спеціаліста відділу житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою, комунального майна, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій Таращанської міської ради Шиманської Галини Василівни, тел. (04566) 4-29-61.

Для участі у конкурсі та отримання конкурсної документації учасникам Конкурсу необхідно подати організатору заявку про участь у конкурсі.

Із кваліфікаційними вимогами до учасників конкурсу, характеристикою території, де повинні надаватися послуги з вивезення твердих побутових відходів, характеристикою об’єктів утворення побутових відходів за джерелами їх утворення, характеристикою та місцезнаходження об’єкту поводження з побутовими відходами можна ознайомитися у підрозділі «Визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів» розділ «Конкурс» на офіційному веб-сайті Таращанської міської ради за посиланням tarashchamr.gov.ua.

Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій:

Конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою конкурсній комісії у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція. На конверті з конкурсною пропозицією повинно бути зазначено великими літерами «КОНКУРСНА ПРОПОЗИЦІЯ» № лота.

Місце подання конкурсних пропозицій – Таращанська міська рада, вул. Героїв Чорнобиля, 1, м. Тараща, Білоцерківського району, Київської області. Конкурсні пропозиції приймаються щоденно з 08.00 год. до 17.00 год., крім вихідних (субота, неділя) та святкових днів. Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій 26.07.2021 року до 09.00 год.

Розкриття конвертів з поданими відповідно до визначених лотів конкурсними пропозиціями відбудеться:

1 лот – 26 липня 2021 року о 13.00 год.

2 лот – 26 липня 2021 року о 14.00 год.

Конверти з конкурсними пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учаснику конкурсу.

 

 

Керуюча справами

виконавчого комітету                                                 Світлана ПОТЕРЯЙКО    

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь