Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ВІДБУЛАСЬ СПІЛЬНА НАРАДА

Дата: 24.06.2021 13:49
Кількість переглядів: 271

Фото без опису23 червня 2021 року відбулася спільна нарада управління ЦНАП Таращанської міської ради та Таращанського районного відділу Центрального міжрегіонального управління державної міграційної служби у м.Києві та Київській області з питань пріоритетних напрямків роботи з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері на території Таращанської міської територіальної громади.
В нараді взяли участь: Н. Гречінська-начальник управління ЦНАП Таращанської міської ради, О.Савченко-начальник відділу реєстрації місця проживання управління ЦНАП Таращанської міської ради, О.Варфоломеєва-начальник Таращанського РВ ЦМУ ДМС у м.Києві та Київській області, Т.Радкевич-заступник начальника відділення поліції номер 2 Білоцерківського РУП, І.Глухенька-завідувач сектору архітектури та містобудування Таращанської міської ради, П.Задніпряний-головний спеціаліст відділу реєстрації місця проживання управління ЦНАП Таращанської міської ради.
В ході наради було розглянуто Постанову номер 207 від 02.03.2016 року «Про затвердження Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органам реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру». Обговорено пріоритетні напрямки роботи, визначено спільні завдання, обговорено взаємодію та обмін інформацією.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь