A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!

Дата: 02.07.2021 09:52
Кількість переглядів: 206

Таращанським відділом Білоцерківської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно уродженця с. Зеленьки Миронівського району Київської області, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція службовій особі надати їй неправомірну вигоду за невчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує таку вигоду, дій з використанням наданого їй службового становища).

         Під час здійснення патрулювання працівниками поліції відділення поліції № 2 Білоцерківського районного управління поліції ГУНП в Київській області в с. Дубівка Білоцерківського району Київської області виявлено громадянина Т., поведінка та зовнішній вигляд якого викликала підозру про те, що останній перебуває в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння та зберігає при собі заборонені законом речі.

         Під час розмови з працівниками поліції з наміром уникнути кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотичних засобів, Т. рукою дістав із кишені куртки пакунок з подрібненою речовиною, зовні схожою на коноплю та поспішно викинув його позад себе, а інший згорток з вмістом подрібненої речовини, зовні схожої на коноплю, викинув собі під ноги.   

         В ході розмови останній неодноразово висловлював словесну пропозицію надати працівникам відділення поліції  неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів у сумі від 2000 до 3500 грн. 

         За скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України обвинуваченому в суді загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 4 років.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь