A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

В МІСТІ ТАРАЩА ВІДБУВСЯ ЧЕМПІОНАТ КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ВОЛЕЙБОЛУ ПЛЯЖНОГО СЕРЕД ЧОЛОВІЧИХ ТА ЖІНОЧИХ КОМАНД

Дата: 12.07.2021 10:45
Кількість переглядів: 354

Фото без опису

??Протягом двох днів, 10-11 липня, на спортивних майданчиках Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу проходив Чемпіонат Київської області з волейболу пляжного серед чоловічих та жіночих команд (II тур).

????Поборотись за звання найсильніших на обласний Чемпіонат завітала 31 команда з міст та районів Київщини. Із них - 10 жіночих.

Вітали команд-учасників та учасниць голова Таращанської міської ради Михайло КРИВОШЕЄВ, заступник міського голови Олександр АСТАПОВ, голова КМФСТ «Україна» Максим БОБОВИК, голова ГО «Новітня Київщина» Катерина Попова, директор Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу Микола КРАМАР, заступник голови Громадської ради при виконавчому комітеті Таращанської міської ради Сергій БАРАНЕНКО та інші. Усі вони побажали учасникам волі до перемоги та хорошої і результативної гри.

"Вперше у Таращі ми проводимо волейбольний турнір. І я дуже сподіваюся, що він стане традиційним", - зазначив Михайло Кривошеєв, вітаючи спортсменів.

А далі після спільних колективних фото на двох волейбольних майданчиках відбувались змагання.

???????????????За результатами гри, переможцями серед чоловічих команд стала команда у складі Антона Моісеєва та Максима Терещенка (м.Біла Церква), друге місце зайняли Данііл Чудінов та Назар Голубцов (м.Біла Церква) , третє – команда у складі Сергія Згоби та Олега Толмачова (м.Біла Церква), четверту сходинку посіли - Остап Кондюх та Владислав Садлівський (м.Біла Церква). У підсумку п’яте місце посіли команди волейболістів у складі Дмитра Пацьори та Євгена Левицького (Гатненське ТГ) і Владислава Лозового та Василя Іванченка (Біла Церква).

???????????Серед жінок:

I місце - Анастасія Джима та Анастасія Скрипківська ( м.Біла Церква);

II місце - Анна Ільченко та Олександра Осипенко ( м.Біла Церква);

III місце - Дарина Поліщук та Віта Лихогоденко ( м.Узин, м.Біла Церква);

IV місце - Тетяна Черемуха та Наталія Гримуд ( м.Ірпінь);

V місце - Ольга Прищепа та Вікторія Конончук ( Вишгородський район) і Дарія Степура та Катерина Гордіюк (м.Біла Церква).

Нагороджували переможців та призерів Чемпіонату Київської області з волейболу Грамотами Таращанської міської ради.??Варто зазначити, що за ініціативи міського голови Михайла КРИВОШЕЄВА всі також отримали грошові винагороди.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь