A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Розпочато роботи з реконструкції спортивного залу Таращанського академічного ліцею «Успіх»

Дата: 06.08.2021 16:13
Кількість переглядів: 250

Фото без опису

?? За сприяння голови Таращанської міської ради Михайла КРИВОШЕЄВА розпочато роботи з реконструкції спортивного залу Таращанського академічного ліцею «Успіх».

"Факт жахливого стану підлоги спортивної зали Таращанського академічного ліцею «Успіх», реконструкція якого триває ще з 2010 року, є дуже гнітючим та неприпустимим для ліцею. Дітям потрібне якісне та безпечне фізичне виховання, а створення безпечної платформи для занять з фізичної культури - довгоочікуваний момент для всіх учнів. Виходячи з цього, за рахунок вільного залишку коштів 5,2 мільйони гривень, які повернулись на рахунок Таращанської міської територіальної громади ліквідованого Таращанського району підрядниками розпочато роботи з реконструкції спортивного залу навчального закладу. Загальна вартість проєкту складає близько 1 млн гривень. В планах - завершити ремонтні роботи до початку 2021-2022 навчального року.", - зазначив голова Таращанської іської ради Михайло КРИВОШЕЄВ.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

??Нагадаємо, що раніше завдяки вжитим міським головою заходам до бюджету Таращанської міської територіальної громади повернуто кошти з бюджету Таращанської районної ради у сумі 5,2 млн. грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь