A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про скликання чергової 13 сесії Таращанської міської ради VIII скликання

Дата: 11.08.2021 14:18
Кількість переглядів: 859

Фото без опису

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

  1. Про внесення змін до рішення від 26.02.2021 року № 259-06-VIII «Про затвердження персонального складу виконавчого комітету Таращанської міської ради».

Доповідач - заступник міського голови з питань виконавчих органів ради Сторчак М.І.

  1. Про скасування рішень Таращанської міської ради.

Доповідач - начальник відділу освіти Таращанської міської ради Якубовська Т.В.

  1. Про перейменування Лісовицького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Таращанської міської ради Київської області.

Доповідач - начальник відділу освіти Таращанської міської ради Якубовська Т.В.

  1. Про перейменування Лук’янівської початкової школи закладу дошкільної освіти імені О.С.Левади Таращанської міської ради Київської області.

Доповідач - начальник відділу освіти Таращанської міської ради Якубовська Т.В.

  1. Про створення комісії, з прийняття-передачі майна та документації Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Таращанської міської ради.

Доповідач - заступник міського голови Корнієнко П.В.

  1. Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради від 24.12.2020 № 75-02-VIII «Про затвердження Програми «Підвищення безпеки дорожнього руху в населених пунктах Таращанської міської ради на 2021 рік».

Доповідач – виконуюча обов’язки начальника відділу бухгалтерського обліку, звітності та господарської діяльності. Носенко І.С.

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 року № 80-02-VIII «Про бюджет Таращанської міської ради територіальної громади на 2021 рік».

Доповідач – начальник фінансового управління Возна Л.В.

  1. Про внесення змін до додатку рішення Таращанської міської ради від 16.04.2021 № 274-07-VIII «Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через управління «Центр надання адміністративних послуг» Таращанської міської ради.

Доповідач – начальник управління «Центр надання адміністративних послуг» Гречінська Н.П.

  1. Про затвердження Схеми розміщення майданчиків для торгових точок лоткової торгівлі.

Доповідач - заступник міського голови Астапов О.Ю.

  1. Про затвердження штатного розпису КП « Таращатепломережа».

Доповідач - заступник міського голови Астапов О.Ю.

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для іншого сільськогосподарського призначення в межах села Станишівка (Шмигельський О. А. 0,55 га.).

Доповідач –з 11 по 221 питання- начальник відділу земельних ресурсів та екології О.Бойко.

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в межах села Лук`янівка  (Таращанське районне споживче товариство 0,0433 га).
  2. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в межах села Лук`янівка (Таращанське районне споживче товариство 0,0142 га).
  3. Про проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення колективної власності колишнього КСП «ім. Щорса».
  4. Про проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення колективної власності колишнього КСП ім. Мічуріна.
  5. Про надання дозволу на розробку землевпорядної документації для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Велика Березянка (Сухомлин В.М.).
  6. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Степок  (Абашідзе Н.Д. 0,09 га).
  7. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність в межах села Круті Горби. (Маценко В.Г. 0,25 га жб та 0,15 га для ведення особистого селянського господарства).
  8. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Бовкун (Антонова І.О. 0,19 га).
  9. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Мала Березянка (Голота О.О. 0,25 га).
  10. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Велика Березянка (Шкарівська В.М. 0,40 га).
  11. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Ківшовата (Недужа Л.Л. 0,50 га.).
  12. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Ківшовата (Недужий О.Д. 0,10 га. та 0,20 га.).
  13. 14.    Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Круті Горби (Любчич А.В. 0,25 га. та 0,10 га.).
  14. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Круті Горби (Порхун С.А. 0,15 га.).
  15. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Круті Горби (Порхун В.С. 0,20 га.).
  16. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Круті Горби (Гіріч Н.П. 0,25 га.).
  17. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Степок (Пастушенко В.М. 0,07 га.).
  18. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Салиха (Слюсар М.В. 0,21 га.).
  19. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Буда (Могилян Г.М. 0,21 га.).
  20. Про надання дозволу на розробку прооекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для веденнія особистого селянського господарства в межах села Степок (Калініченко Ю.В. 0,09 га та 0,10 га.).
  21. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Велика Березянка (Гриша Н.Є. 0,25 га.).
  22. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Лісовичі (Добровольський П.І. 0,33 га.).
  23. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Степок (Ткаченко М.В. 0,50 га.).
  24. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Кислівка (Пасічнюк Н.О. 0,50 га.).
  25. Про надання дозволу на розробку прооекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для веденнія особистого селянського господарства в межах села Мала Березянка (Калачнюк О.П. 0,40 га та 0,50 га.).
  26. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність  для ведення орсобистого селянського господарства в межах села Мала Березянка (Голота О.О. 0,31 га).
  27. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах міста Тараща (Панчук В.О. 0,05 га).
  28. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Калинове Кучма В.І. 0,38 га).
  29. Про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Калинове (Даценко О.В. 0,18 га.).
  30. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Станишівка (Маковецький О.В. 0,35 га)
  31. 32.    Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Кирдани (Франчук Ю.А. 2,00 га.).
  32. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Лісовичі (Бовсуновський С.П. 2,00 га.).
  33. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Ківшовата (Матківська Л.В. 2,00 га.).
  34. Про надання дозволу на розробку прооекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для веденнія особистого селянського господарства за межами села Ківшовата (Хоменко М.І. 0,80 га надати та 1,2 га відмовити).
  35. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Велика Вовнянка (Слободяник Є.В. 2,00 га.).
  36. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Бовкун (Франчук В.А. 2,00 га.).
  37. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Салиха (Рибченко А.В. 2,00 га.).
  38. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Салиха (Поліщук Г.Г. 2,00 га.).
  39. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Салиха (Пужко С.І. 2,00 га.).
  40. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубівка (Лошицька Н.М. 1,24 га.).
  41. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубівка (Білан В.В. 1,80 га.).
  42. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубівка (Колісник М.А. 1,25 га.).
  43. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубівка (Касяненко А.М. 1,00 га.).
  44. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Салиха (Семеніхіна Я.М. 2,00 га.).
  45. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубівка (Нечай О.М. 2,00 га.).
  46. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Велика Вовнянка (Поліщук В.С. 1,9997 га.).
  47. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубівка (Русанов М. В. 1,40 га.).
  48. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність в межах та за межами села Мала Березянка (Пошелюжна О.В. 1,00 га та 1,00 га).
  49. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Станишівка (Соломонюк Л.В. 2,00 га).
  50. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Косяківка (Гарбуз І.А. 0,40 га).
  51. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Кислівка (Курченко І.Д. 0,50 га).
  52. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Лук’янівка (Пошелюжний В.Г. 2,00 га).
  53. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Лук’янівка (Пошелюжна В.М. 2,00 га).
  54. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Веселий Кут (Урожай О.О. 2,00 га).
  55. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Веселий Кут (Урожай Л.Б. 2,00 га).
  56. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Веселий Кут (Урожай В.О. 2,00 га).
  57. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Степок (Ярошенко В.А. 2,00 га).
  58. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Степок (Левенець Д.М. 2,00 га).
  59. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Степок (Степанян Л.А. 2,00 га).
  60. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Степок (Леванець В.І. 2,00 га).
  61. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Степок (Кучма Б.А. 2,00 га.).
  62. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Степок (Кучма М.А. 2,00 га).
  63. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Степок (Мартинюк Ю.В. 2,00 га).
  64. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Степок (Пасічнюк В.І. 2,00 га).
  65. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Степок (Притула Л.А. 2,00 га.).
  66. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Степок (Недужа Л.В. 2,00 га.).
  67. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Степок (Притула М.А. 2,00 га).
  68. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Степок (Вовченко Ф.О. 2,00 га).
  69. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Степок. (Поліщук О.П. 2,00 га)
  70. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Степок (Поліщук Б.П. 2,00 га).
  71. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Степок (Маковецька Л.О. 2,00 га).
  72. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Степок (Пустовіт Л.В. 2,00 га).
  73. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Степок (Ярошенко Ж.П. 2,00 га).
  74. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Степок (Пустовіт О.Г. 2,00 га).
  75. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Степок (Пасічнюк І.С. 2,00 га).
  76. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Степок (Маковецький В.В. 2,00 га).
  77. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Калинове (Букоємський Л.І. 0,24 га).
  78. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Мала Березянка (Штельмах І.О. 0,38 га).
  79. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Ківшовата (П’ятецька Т.О. 2,00 га).
  80. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Крива (Мандрика О.О. 2,00 га).
  81. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Ківшовата (Боговик О.І. 2,00 га).
  82. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Лісовичі (Бовсуновська М.Ф. 2,00 га).
  83. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Лука (Пильгун А.М. 2,00 га).
  84. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Лука (Пильгун В.В. 2,00 га).
  85. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Лука (Пильгун А.О. 2,00 га).
  86. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Лука (Громадський В.П. 2,00 га).
  87. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Лука (Пильгун Р.М. 2,00 га).
  88. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Бовкун (Шульц Є.В. 0,80 га).
  89. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Кислівка (Пильгун В.Р. 2,00 га).
  90. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Салиха (Кривобок О.В. 2,00 га).
  91. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Салиха (Кривобок С.В. 2,00 га).
  92. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Велика Вовнянка (Резванюк І.О. 2,00 га).
  93. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Велика Вовнянка (Резванюк О.С. 2,00 га).
  94. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Чернин (Антощук В.С. 1,1636 га).
  95. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Бовкун (Баранова Т.В. 2,00 га).
  96. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Лісовичі (Іванченко С.А. 0,17 га).
  97. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Володимирівка (Левченко Є.С. 2,00 га).
  98. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Ківшовата (Струцінський А.А. 1,9968 га).
  99. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення фермерського господарства за межами села Велика Березянка (Ширяєв Р.А. 1,9944 га).
  100. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Велика Вовнянка (Слободяник С.В. 2,00 га).
  101. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Маковецьке (Дудніченко А.О. 2,00 га).
  102. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Маковецьке (Щербатюк Ю.Г. 2,00 га).
  103. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Маковецьке (Вівдич О.О. 2,00 га).
  104. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Маковецьке (Ільїна Н.Д. 2,00 га).
  105. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Дубівка (Рябчун Л.Р. 2,00 га).
  106. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Станишівка (Ільніцький Д.Ю. 0,40 га).
  107. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва за межами села Станишівка (Шкарівська С.В. 0,12 га).
  108. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва за межами села Станишівка (Шкарівський В.П. 0,12 га).
  109. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Ківшовата (Яценко Н.В. 2,00 га).
  110. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Станишівка (Яценко Д.А. 2,00 га).
  111. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Ківшовата (Калініченко А.О. 2,00 га).
  112. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва в межах міста Тараща (Чайка О.В. 0,12 га).
  113. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Буда (Пасічнюк П.П. 2,00 га).
  114. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Мала Березянка (Брушківська О.Ю. 0,6279 га.).
  115. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Кирдани (Нечипоренко М.Г. 2,00 га.).
  116. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Плоске (Мачача О.М. 1,00 га.).
  117. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за межами села Станишівка (Кравчук Т.Є. 2,2711 га).
  118. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Червоні Яри (Пилипей О.О. 0,2500 га).
  119. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Калинове (Бражник Л.Я. 0,2500 га).
  120. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща (Плахотнюк М.Г. 0,1000 га).
  121. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща (Горбуненко В.В. 0,1000 га).
  122. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Лісовичі (Ющенко С.С. 0,1322 га).
  123. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Велика Березянка (Коваленко А.М. 0,2500 га).
  124. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Степок (Панченко П.П. 0,2500 га).
  125. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Лука (Лабзенко О.М. 0,2500 га).
  126. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща (Загорулько В.А. 0,1000 га).
  127. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Лісовичі (Чиженко І.П. 0,2500 га).
  128. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Лісовичі (Гетманенко Т.В. 0,2500 га).
  129. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Потоки (Зінюк М.Т. 0,2500 га).
  130. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Ківшовата (Іщенко В.В. 0,2500 га).
  131. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща (Соляник Т.В. 0,1000 га).
  132. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Потоки (Богдан В.Є. 0,2500 га).
  133. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща (Лук’янчук Н.І. 0,1000 га).
  134. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща (Бодашівський В.М. 0,1000 га.).
  135. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах міста Тараща (Кобко І.А. 0,0627 га.).
  136. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Калинове (Свинар Б.М. 0,2500 га.).
  137. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Улашівка (Дузяк Ю.О. 0,2348 га.).
  138. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в межах села Крива (Олефір К.К. 0,2500 га.).
  139. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Червоні Яри (Пилипей О.О. 0,3500 га)
  140. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Лісовичі (Чиженко І.П. 0,3501 га та 0,2200 га).
  141. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Велика Березянка (Коваленко А.М. 0,2300 га)
  142. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Велика Березянка (Коваленко О.М. 0,0500 га)
  143. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Степок (Слаква О.А. 0,2000 га та 0,2000 га).
  144. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Станишівка (Чабаненко О.В. 2,0000 га)
  145. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Станишівка (Візер В.Д. 2,0000 га)
  146. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Потоки (Федченко О.В. 0,2665 га та 0,2500 га).
  147. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Чернин (Юрченко О.А. 0,4489 га).
  148. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Лук`янівка (Пятецька А.А. 0,3163)
  149. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Крива (Олефір К.К. 0,0903 га.).
  150. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Велика Вовнянка (Аштаменко В.В. 2,0000 га).
  151. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Веселий Кут (Осадчий Б.В. 2,0000 га).
  152. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Веселий Кут (Роговець Л.М. 2,0000 га).
  153. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Веселий Кут (Роговець О.В. 2,0000 га).
  154. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Веселий Кут (Радченко О.М. 2,0000 га).
  155. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Веселий Кут (Радчук М.С. 2,0000 га).
  156. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Веселий Кут (Радчук Л.М. 2,0000 га).
  157. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Веселий Кут (Радчук О.С. 2,0000 га).
  158. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Веселий Кут (Радчук Т.С. 2,0000 га).
  159. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Веселий Кут (Радченко О.Ю. 1,0000 га).
  160. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Лука (Радченко М.Д. 1,7500 га).
  161. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Лука (Бондаренко О.В. 1,7600 га).
  162. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Лука (Школьна В.С. 1,4300 га).
  163. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Лука (Бондаренко Р.І. 1,7500 га).
  164. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Лука (Радченко О.П. 1,7696 га).
  165. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Володимирівка (Похилий В.О. 2,0000 га).
  166. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Калинове (Даценко Л.Л. 1,8000 га).
  167. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Лісовичі (Сошинська Н.І. 2,0000 га).
  168. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Лісовичі (Сошинський В.О. 2,0000 га).
  169. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Салиха (Фурделяс С.В. 2,0000 га).
  170. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Кислівка (Громадська Л.І. 1,9800 га).
  171. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Салиха (Іванова А.В. 2,0000 га).
  172. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Круті Горби (Радченко Р. В. 1,2358 га).
  173. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Чернин (Кобець В.В. 1,8745 га).
  174. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Чернин (Кобець В.А. 2,0000 га).
  175. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Лук`янівка (Войцехівська Л.М. 1,5000 га)
  176. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Косяківка (Шекера Л.П. 1,0000 га).
  177. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Косяківка (Шекера Я.В. 1,5000 га).
  178. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Ріжки (Сорока М.В. 2,0000 га).
  179. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва в межах села Потоки (Шульга В.І. 0,12 га).
  180. 181.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва в межах села Потоки (Шульга В.В. 0,12 га).
  181. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва в межах села Потоки (Степаненко М.В. 0,12 га).
  182. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва в межах села Потоки (Степаненко М.М. 0,12 га).
  183. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва в межах села Потоки (Степаненко Л.В. 0,12 га).
  184. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва в межах села Потоки (Степаненко Марія М. 0,12 га).
  185. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва в межах села Потоки (Дубровський М.О. 0,12 га).
  186. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва в межах села Потоки (Дубровська Н.М. 0,12 га).
  187. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва в межах села Потоки (Журавель Ю.М. 0,12 га).
  188. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва в межах села Потоки (Журавель О.І. 0,12 га).
  189. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для індивідуального садівництва в межах села Потоки (Журавель М.В. 0,12 га).
  190. Про включення до переліку земельних ділянок з підготовки лотів для продажу права оренди земельних ділянок на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.
  191. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в користування на умовах оренди для розміщення та експлуатації об`єктів і споруд телекомунікацій в межах села Кирдани (ТОВ «ЛАЙФСЕЛЛ» 0,0200 га).
  192. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Велика Вовнянка (Цехмістер Є. В. 2,0000 га).
  193. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Кислівка (Чуняк К.Р. 2,00 га).
  194. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Велика Вовнянка (Цехмістер Д.В. 2,00 га).
  195. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Ківшовата (Цехмістер Т.А. 0,80 га, 1,1 га).
  196. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Чернин (Трохимець Т.П. 2,00 га).
  197. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Ківшовата (Кузьменко С.О. 1,5000 га).
  198. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Юшків Ріг (Бербер А.О. 2,0000 га).
  199. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Юшків Ріг (Дарчук О.В. 2,0000 га).
  200. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Юшків Ріг (Дорошенко Ф.О. 2,0000 га).
  201. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Юшків Ріг (Лозінський І.В. 2,0000 га).
  202. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Станишівка (Шпак Н.) 0,60 га .
  203. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Станишівка (Козерівський Ю.) 1,26 га.
  204. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства за межами села Юшків Ріг (Кошман Н.) 2,00 га.
  205. Про виконання рішення Київського Окружного адміністративного суду від 20.04.2021 року справа № 320/9378/20 за позовом Кочуми Олесі Сергіївни про визнання протиправним та скасування рішення, Таращанської міської ради Київської області та вчинення певних дій.
  206. Про виконання рішення Київського окружного адміністративного суду від 05.04.2021 року справа № 320/11627/20 за позовом Ярошевич Ірини Андріївни про визнання протиправним та скасування рішення Таращанської міської ради Київської області.
  207. Про виконання рішення Київського окружного адміністративного суду від 10.03.2021 року справа № 320/9376/20 за позовом Чернявського Анатолія Івановича про визнання протиправним та скасування рішення Таращанської міської ради Київської області.
  208. Про виконання рішення Київського окружного адміністративного суду від 21.04.2021 року справа № 320/11624/20 за позовом Чередніченка Віктора Валерійовича про визнання протиправним та скасування рішення Таращанської міської ради Київської області, зобов’язання вчинення певних дії.
  209. Про виконання рішення Київського окружного адміністративного суду від 21.04.2021 року справа № 320/257/21 за позовом Смаглій Вікторії Олександрівни про визнання протиправним та скасування рішення  Таращанської міської ради Київської області, зобов’язання вчинення певних дії.
  210. Про виконання рішення Київського окружного адміністративного суду від 23.04.2021 року справа № 320/258/21 за позовом Пунько Марини Валеріївни про визнання протиправним та скасування рішення Таращанської міської ради Київської області, зобов’язання вчинення певних дій.

 

 

Секретар ради                                                                Віталіна СМОЛІЖЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь