A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Нарада з директорами загальноосвітніх начальних закладів та завідувачами дошкільних навчальних закладів громади

Дата: 17.08.2021 16:17
Кількість переглядів: 464

?? 17 серпня відбулася нарада з директорами загальноосвітніх начальних закладів та завідувачами дошкільних навчальних закладів громади. Нараду проводив заступник голови міськоі? ради Павло Корнієнко спільно з виконуючим обов’язки начальника відділу освіти Віталієм Курченко.

Було обговорено ряд важливих питань, зокрема, підготовки закладів освіти до роботи у 2021-2022 навчальному році та завдання, що стоять перед педагогічними колективами закладів освіти громади. Окрема увага була приділена питанню впровадження реформи шкільного харчування, яку ініціювала перша леді Олена Зеленська.

Важливим питанням наради стала вакцинація педагогічних працівників від коронавірусноі? хвороби. Було зауважено на тому, що працівник закладу освіти вакцинуючись підвищує шанси закладу освіти проводити освітніи? процес із нового навчального року більшість часу очно, а не дистанціи?но. Адже заклади не в “зеленіи?” зоні, у яких 80 % працівників не будуть провакциновані, мають працювати дистанціи?но.

За результатами наради директори шкіл та завідувачі дошкільних навчальних закладів отримали методичні рекомендаціі? та доручення, напрацювали план першочергових завдань на новий навчальний рік.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь