A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Відбувся легкоатлетичний забіг “ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ”

Дата: 30.08.2021 10:58
Кількість переглядів: 272

Легкоатлетичний забіг центральною вулицею міста Тараща в пам’ять про загиблих воїнів АТО/ООС «Шаную воїнів, біжу за героїв України» провели в неділю, 29 серпня. Спортивно-патріотична подія проводилася у рамках вшанування Дня пам’яті захисників України.

Всі бажаючі могли здійснити забіг на дистанцію біля кілометра. На старт зареєструвалися близько сотні бажаючих – активні жителі громади, молодь, спортсмени, ветерани АТО, рідні та знайомі захисників, а також представники виконавчого комітету Таращанської міської ради.

Кожен учасник мав змогу продемонструвати свою вдячність захисникам, згадати про земляків, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України та подякувати і підтримати близьких наших Героїв.

Окрім того, цього дня у виконанні гурту «Побратими» та поетів Таращанського краю лунали поетичні рядки та пісні присвячені вшануванню пам?яті захисників України. Додатково, в рамках заходу було представлено експозицію предметів та особистих речей учасників АТО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь