Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Робоча зустріч з Радником-уповноваженим Президента України з прав дитини та дитячої реабілітації Дарією Герасимчук

Дата: 10.09.2021 11:00
Кількість переглядів: 316

Фото без опису

?? 8 вересня голова Таращанської міської ради Михайло Кривошеєв провів продуктивну зустріч із Радником-уповноваженим Президента України з прав дитини та дитячої реабілітації Дарією Герасимчук.

Під час зустрічі обговорено основні напрямки, які є пріоритетними завданнями в роботі Уповноваженого. Зокрема, популяризація усиновлення та опіки, виявлення і своєчасна підтримка з боку громади родин, які перебувають в складних життєвих обставинах, якісна реабілітація дітей з інвалідністю та інше.

?? Ще одна тема зустрічі - створення в громаді центру соціальної підтримки сім’ї та дітей, для вирішення нагальних проблем соціально незахищених категорій населення.

Під час візиту Уповноважена відвідала КЗ ТМР «Центр надання соціальних послуг», КЗ КОР «Таращанський навчально-реабілітаційний центр», КЗ ТМР «Таращанський інклюзивно-ресурсний центр», де ознайомилася з діяльністю закладів, поспілкувалася з колективами та надала ряд рекомендацій для використання в роботі.

Міський голова висловив словав вдячності Дарії Герасимчук за приділений час, відкриту розмову та можливість проаналізувати перспективи нашої громади в даному напрямку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь