A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Інформація про порядок отримання пільгових кредитів відповідно до Київської обласної програми «Власний дім»

Дата: 10.09.2021 14:49
Кількість переглядів: 478

Фото без опису

На виконання Указу Президента України від 27.03.1998 №222/98 «Про заходи щодо підтримки індивідуального житлового будівництва на селі» з 2000 року Київський обласний Фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі(далі Фонд) реалізує в Київській області державну політику  в сфері житлового будівництва в сільській місцевості та соціально-побутового облаштування села. Фонд забезпечує виконання регіональної Програми.

Цілеспрямована робота по виконанню Програми «Власний дім», та яка рішенням облради від 30.05.2019 №577 – 28 – VII затверджена в новій редакції на сьогодні є фактично єдиним дієвим механізмом, що дає можливість сільським жителям покращити особисті житлові умови через отримання пільгових довгострокових кредитів на будівництво житла та його благоустрій під 3% річних (багатодітним сім’ям безвідсотково). Жителі села мають можливість за рахунок кредитних ресурсів провести будівництво, добудову, реконструкцію власного житла, придбання житла, спорудження інженерних мереж, згідно Правил надання довгострокових кредитів індивідуальним забудовникам житла на селі, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 05.10.1998 №1597.

Правом на одержання пільгового довгострокового кредиту за рахунок кредитних ресурсів Фонду користуються громадяни України, які працюють в органах місцевого самоврядування на селі, соціальній сфері села, у сільському господарстві, переробній та обслуговуючих галузях агропромислового комплексу, на підприємствах, в організаціях, інших господарських формуваннях, незалежно від форм власності, що функціонують у сільській місцевості та будують житло в сільській місцевості.

Для отримання пільгового довгострокового кредиту необхідно:

  • постійно проживати у сільській місцевості;
  • працювати у сільській місцевості;
  • підтвердити свою платоспроможність;
  • забезпечити виконання зобов'язань із повернення кредиту.

Бажаючі отримати детальнішу інформацію можуть звернутися безпосередньо до фахівців Київського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі (Адреса: м. Київ, вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 13/1, к.316, тел.(044)235-14-06, е- mаіl: fond_gutnichenko@ukr.net).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь