A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Сервіс, що поруч: в ДТЕК Київські регіональні електромережі працює онлайн-запис до центрів обслуговування клієнтів

Дата: 21.09.2021 08:54
Кількість переглядів: 152

Фото без опису

ДТЕК Київські регіональні електромережі розвиває сучасний клієнтський сервіс — простий та доступний для всіх мешканців області. В компанії вже створені та діють дистанційні сервіси, які дають можливість вирішувати питання розподілу електричної енергії не виходячи з дому. Якщо ж є потреба особисто завітати до центрів обслуговування клієнтів, для зручності клієнтів в компанії працює дистанційна послуга – запис-онлайн. За його допомогою мешканці можуть у декілька кліків обрати дату та зручний час візиту.

У той же час, ДТЕК Київські регіональні електромережі створив для клієнтів зручні дистанційні сервіси. Вони доступні на сайті компанії, в месенджерах Viber, Telegram та Facebook, особистому кабінеті, за допомогою електронної пошти та телефону. Їх створили для того, щоб клієнти не витрачали власний час на поїздки до ЦОКів. За їх допомогою можна дистанційно вирішити більшість питань щодо розподілу електричної енергії.

«ДТЕК прагне стати еталоном клієнтоорієнтованості та впроваджує європейські стандарти обслуговування. Ми запровадили низку нових сервісів, для того, щоб клієнти розв’язували питання, пов’язані з роботою оператора системи розподілу, дистанційно. В той же час створюємо зручні умови для тих, хто надає перевагу особистим візитам до наших ЦОКів. Саме попередній запис-онлайн — це просто і зручно, а головне — це економія часу», — зазначив генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Для того, щоб записатися до Центру обслуговування клієнтів ДТЕК Київські регіональні електромережі необхідно зробити 4 прості кроки:

-            зайти на сайт ДТЕК Київські регіональні електромережі у розділ «Адреси та графік роботи центрів обслуговування клієнтів»;

-            обрати зручний для себе ЦОК та натиснути «Записатися»;

-            заповнити спеціальну форму, обравши дату та зручний час візиту, та натиснути «Відправити»;

-            отримати підтвердження на власну електронну пошту та завітати в обраний день та час до офісу компанії.

Переглянути відеоінструкцію як користуватися онлайн-записом до Центрів обслуговування ДТЕК Київські регіональні електромережі можна за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь