A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Гуманітарна допомога сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах

Дата: 07.10.2021 08:21
Кількість переглядів: 756

Фото без опису

Працівники відділення соціальної роботи КЗ «Центр надання соціальних послуг» Таращанської міської ради розпочали видавати гуманітарну допомогу сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах та знаходяться на обліку Центру у вигляді необхідних у побуті речей, дитячих колясок, автокрісел, стільчиків для годування, ходунків тощо.

Для кожної родини допомога стане не просто матеріальним внеском, але й моральною підтримкою. А також - надією на краще і стимулом змінюватись самим.

Як повідомлялося раніше, завдяки співпраці голови Таращанської міської ради Михайла КРИВОШЕЄВА з громадською організацією КПЦ «Салим»( керівник Ігор ПРУС, представник Валерій ІОНОВ) та міжнародними партнерами до Таращанської міської територіальної громади надійшов гуманітарний вантаж з Франції для лікувальних закладів та закладів соціального спрямування. Громада отримала багатофункціональні ліжка з електроприводом, тумбочки, велосипеди, матраци, інвалідні візки, тренажери тощо. Їх уживаність складає лише 20 % і всі вони у відмінному стані.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь