A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Таращанської філії Київського обласного центру зайнятості інформує:

Дата: 12.10.2021 08:27
Кількість переглядів: 228

Фото без опису

11 жовтня цього року відбулася робоча зустріч директора Таращанської філії Київського обласного центру зайнятості Олега Степаненка із підприємцем Віталієм Рябцем, який має одну із ланок своєї діяльності – сервісний центр «Авто Дім».

У ході зустрічі було обговорено ряд питань, що становлять взаємні інтереси, а саме: презентовано послуги, що надаються службою зайнятості, обговорено питання легалізації зайнятості, професійного навчання на робітничі професії осіб, які перебувають в службі зайнятості з пошуку роботи, питання організації тимчасових робіт та надано роботодавцю консультацію про отримання компенсації ЄСВ у зв’язку з працевлаштуванням на новостворені робочі місця осіб із числа безробітних. Також обговорювалося питання укомплектування вакансій слюсаря з ремонту колісних транспортних засобів та продавця-консультанта, які відкриті в сервісному центрі.

У підсумку зустрічі сторонами було домовлено про подальшу співпрацю та укомплектування вільних робочих місць кваліфікованими робітниками із числа безробітних, які перебувають на обліку в Таращанській службі зайнятості за наявності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь