A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Засідання 15-ої позачергової сесії Таращанської міської ради VІІІ скликання

Дата: 18.10.2021 16:18
Кількість переглядів: 872

18 жовтня під головуванням секретаря Таращанської міської ради Віталіни СМОЛІЖЕНКО відбулось засідання 15-ої позачергової сесії Таращанської міської ради VІІІ скликання, в роботі якого взяли участь 20 депутатів.

Для розгляду на порядок денний виносились 4 питання:

1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства в межах села Станишівка.

2. Про затвердження акту приймання- передачі майна та документації Таращанського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) до Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Таращанської міської ради.

3. Про затвердження акту приймання- передачі майна та документації Таращанського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді до Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Таращанської міської ради.

4. Про звернення Таращанської міської ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо фінансового забезпечення сфери охорони здоров’я.

Детальну інформацію, щодо рішень сесії та поіменного голосування, можна переглянути на сайті міської ради за посиланням: https://tarashchamr.gov.ua/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь