A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 26.10.2021 20:34
Кількість переглядів: 678

?? Сьогодні, 25 жовтня, відбулось позачергове засідання виконавчого комітету міської ради. На порядок денний було винесено 23 питання та 1 додаткове. 

 

Проєкти рішень про видалення зелених насаджень на території Таращанської міської територіальної громади, внесення змін у квартирно-облікову справу, взяття на квартирний облік, надання дозволу на порушення об’єктів благоустрою запропонував затвердити заступник голови міської ради Олександр Астапов. 

 

Начальник управління «Центр надання адміністративних послуг» міської ради Наталія Гречінська винесла на розгляд питання щодо затвердження Інструкції з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення посадовими особами управління «Центр надання адміністративних послуг» Таращанської міської ради.

 

Про встановлення пам’ятника на честь загиблих учасників АТО доповіла завідувач сектору архітектури та містобудування міської ради Ірина Глухенька.

 

Лариса Смовж, начальник відділу «Служба у справах дітей та сім'ї» міської ради, винесла на розгляд проєкти рішень, що стосуються соціального захисту дітей.

 

Також було розглянуто й інші питання.

 

??З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Таращанської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь