A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Відбулося онлайн-засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку Таращанської міської територіальної громади до 2027 року

Дата: 10.11.2021 09:53
Кількість переглядів: 396

09 листопада відбулося онлайн-засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку Таращанської міської територіальної громади до 2027 року.

Стратегія розвитку громади є саме тим документом, на основі якого буде здійснюватися подальше планування розвитку громади та дозволить скоординувати зусилля всіх зацікавлених сторін для отримання системних змін у всіх сферах суспільного життя. Тобто спільними зусиллями визначити, а потім – реалізувати бачення Таращанської міської територіальної громади до 2027 року.

Під час засідання члени Робочої групи ознайомились із стратегічними та оперативними цілями, було презентовано SWOT-аналіз Стратегії розвитку та результати соціологічного дослідження мешканців громади.

Також на засіданні учасники погодили сильні та слабкі сторони громади, визначили пріоритети та внесли пропозиції до SWOT-аналізу.

За підсумками засідання було схвалено стратегічне бачення та напрямки розвитку Таращанської міської територіальної громади.

У засіданні взяли участь фахівці відділів міської ради, старости старостинських округів громади, депутати, приватні підприємці та представники громадських організацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь