A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Взимку зі світлом: ДТЕК Київські регіональні електромережі підготував область до опалювального сезону

Дата: 10.11.2021 14:56
Кількість переглядів: 328

Фото без опису

ДТЕК Київські регіональні електромережі підготував мережу до роботи в час традиційно підвищеного попиту на електроенергію – осінньо-зимового періоду. Інвестиції в підготовку мережі Київської області до опалювального сезону з початку року склали майже 36 млн грн. Це дасть змогу зменшити кількість аварійних відключень світла в клієнтів компанії.    

ДТЕК Київські регіональні електромережі відремонтував майже 3500  км ліній електропередач 0,4-110 кВ, 27 підстанцій 35-110 кВ та 1190 трансформаторних підстанцій нижчої напруги. Ці заходи дадуть змогу знизити аварійність та забезпечити стабільність електропостачання клієнтів компанії взимку. 

«ДТЕК прагне стати еталоном клієнтоорієнтованості. Ми планово обслуговуємо 50 000 кілометрів ліній електропередач та 11 800 підстанцій у Київські області для того, щоб у клієнтів компанії завжди було світло», зазначив генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.  

Також компанія розчистила 3200 км зелених насаджень навколо ліній електропередач для того, щоби під час негоди дерева, що падають, не пошкодили проводи та енергетичне обладнання. Падіння дерев та їхнього гілля на лінії електропередач залишається однією з головних причин аварійних відключень світла.

Для покращення електропостачання мешканців Київщини до кінця поточного року компанія також встановить 160 реклоузерів за 79 млн грн. Ці пристрої зможуть самостійно відновлювати електропостачання клієнтам компанії в разі незначних аварійних ситуацій, перемикати пошкоджені ділянки, а також повідомляти диспетчерам координати місць некоректної роботи мережі.

Водночас, щоби не мати перебої з електропостачанням у холодну пору року, ДТЕК Київські регіональні електромережі радить своїм клієнтам перевірити справність роботи своїх внутрішньобудинкових мереж та не перевищувати дозволену потужність. Дізнатися, чи витримує мережа вашого будинку навантаження електроприладів та системи опалення можна на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі за допомогою калькулятора розрахунку потужності.     

Нагадаємо, що ДТЕК Київські регіональні електромережі розказав, як підготувати мережу будинку до холодів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь