Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

У селах громади відремонтовано проблемні ділянки дорожнього покриття

Дата: 19.11.2021 17:14
Кількість переглядів: 548

Фото без опису

??З метою покращення доріг, а заодно умов для безпечного дорожнього руху, в селах Калинове (вул.Гайдамаківська) та Лісовичі( вул.Берегова) відремонтовано проблемні ділянки дорожнього покриття шляхом поточного ямкового ремонту та укладання білощебеневого покриття. Кошти на ремонт виділено з місцевого бюджету. Варто зазначити, що до ремонтних робіт по вулиці Гайдамаківська в селі Калинове, долучилися небайдужі керівники сільськогосподарських підприємств, а саме ТОВ «Сузір‘я -Попружна» та ФГ «Даценко».

Окрім того, за власний кошт депутата Таращанської міської ради, директора СП «Петрівське» та СП «Дубівське» Миколи Фурдичка частково або повністю відремонтовано ряд вулиць в селах Юшків Ріг та Дубівка.

Також, відремонтована важлива ділянка автомобільного шляху в селі Веселий Кут. Ремонт відбувся за сприяння депутата Таращанської міської ради, директора ФГ «Тікич» Федора Ілляшенка. Ямковий ремонт здійснили по вулицях Янківська, Любого та Рибалко.

Разом з тим, за кошти ТОВ «СК НЕВА+» асфальтною сумішшю засипано аварійні ділянки дороги по вулиці Короленка в селі Лісовичі.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь