A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Велике оновлення мереж: ДТЕК Київські регіональні електромережі покращує якість електропостачання у Вороньківській громаді

Дата: 22.11.2021 16:13
Кількість переглядів: 235

Фото без опису

ДТЕК Київські регіональні електромережі проводить комплексну модернізацію мереж на території Вороньківської громади Бориспільского району. Для зменшення кількості аварійних відключень та перепадів напруги у 2021 році компанія модернізує лінії електропередач, трансформаторні підстанції та встановлює реклоузери. Про це на зустрічі з депутатами та громадськістю у Воронькові розповів генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Для покращення електропостачання клієнтів компанії у Вороньківський громаді ДТЕК Київські регіональні електромережі з початку року відремонтував 50 км ліній електропередач та 12 трансформаторних підстанцій. До кінця листопада поточного року компанія виконає звернення мешканців села Вороньків, які проживають на вулиці Дружба щодо покращення якості електроенергії. Так, ДТЕК Київські регіональні електромережі відремонтує трансформаторну підстанцію (ТП-656) та розділить повітряну лінію 0,4 кВ на дві окремі частини. Завдяки цьому клієнти компанії матимуть стабільну напругу без перепадів у будь-який час доби.

«ДТЕК діє в інтересах України. Ми розуміємо важливість стабільного електропостачання кожної громади Київщини. Тому у 2021 році компанія збільшила інвестиційну програму на 112% до 725 млн грн та ініціювала програму Велике оновлення мереж», – підкреслив генеральний директор ДТЕК Київські регіональні електромережі Віталій Шайда.

Також до кінця поточного року компанія встановить два реклоузери в Процеві та Головурові Вороньківської громади. Ці пристрої зможуть самостійно відновлювати електропостачання клієнтам компанії в разі незначних аварійних ситуацій, перемикати пошкоджені ділянки, а також повідомляти диспетчерів про точне місце аварії, куди необхідно направити ремонтну бригаду. 

Навколо всіх відремонтованих ліній електропередач компанія розчистила зелені насадження, які часто призводять до аварійних відключень світла.

«ДТЕК відповідальна, надійна компанія. Ми дбаємо, щоби в наших клієнтів у Київській області було стабільне електропостачання, а аварії на лініях електропередач ліквідовувалися якнайшвидше. Водночас, однією з головних причин відсутності електроенергії є падіння гілок та дерев на проводи під час негоди. Тому важливо, щоби власники земельних ділянок, через які проходять лінії електропередач 0,4 кВ, своєчасно розчищали зелені насадження», – розказав Віталій Шайда.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь