A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Відбулось чергове засідання виконавчого комітету Таращанської міської ради

Дата: 23.11.2021 14:09
Кількість переглядів: 723

Фото без опису

??Сьогодні, 23 листопада, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Таращанської міської ради, яке провів заступник міського голови Максим Сторчак. На розгляд виконавчого комітету було винесено одинадцять питань порядку денного та одне додаткове питання.

У рамках засідання ухвалено рішення, що стосувались бюджету, захисту прав дітей, благоустрою, культури, соціального захисту та інші.

Зокрема, про схвалення проєкту рішення «Про затвердження звіту про виконання бюджету Таращанської міської територіальної громади за 9 місяців 2021 року» доповіла начальник фінансового управління Людмила Возна.

Проєкти рішень про роботу Будинків культури Таращанської міської територіальної громади, про створення комісії з питань збереження історико - культурної спадщини, найменувань та пам’ятних знаків при виконавчому комітеті міської ради, про створення координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при виконавчому комітеті міської ради запропонувала затвердити головний спеціаліст відділу культури, молоді, спорту та туризму Ірина Удовенко.

Директор КП «Центр надання соціальних послуг» Катерина Момотенко винесла на розгляд питання про роботу з дітьми із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах та надання соціальних послуг окремим категоріями сімей/осіб за рахунок бюджетних коштів (безоплатно).

Олександр Астапов, заступник міського голови, виніс на розгляд проєкти рішень, що стосуються видалення зелених насаджень на території громади та надання дозволу на порушення об`єктів благоустрою.

Також було розглянуто й інші питання.

??З усіх питань порядку денного прийнято рішення, які відповідно до регламенту будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Таращанської міської ради.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь