A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Конкурс на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «Тараща ЖЕП» Таращанської міської ради

Дата: 22.11.2021 16:38
Кількість переглядів: 313

Розпорядження міського голови м. Тараща від 22.11.2021 року № 787-к Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «Тараща ЖЕП» Таращанської міської ради

Додаток 1

до розпорядження міського

голови від 22.11.2021 № 787-к

 

 

ОГОЛОШЕННЯ

про конкурс на заміщення вакантної посади директора

комунального підприємства «Тараща ЖЕП»

Таращанської міської ради

 

Найменування і місцезнаходження закладу:

Комунальне підприємство «Тараща ЖЕП» Таращанської міської ради; вул. Героїв Чорнобиля, 30, м. Тараща Білоцерківського району Київської області.

Основні напрямки діяльності підприємства: 

здійснення господарської діяльності в галузі житлово-комунального господарства і задоволення потреб населення територіальної громади, в тому числі, наймачів, орендарів, власників житлових та нежитлових приміщень (співвласників багатоквартирних будинків) в роботах і послугах, пов’язаних з обслуговуванням, ефективним управлінням, поточним та капітальним ремонтом житлового і нежитлового фонду.

Найменування посади: 

директор комунального підприємства «Тараща ЖЕП» Таращанської міської ради.

Умови проведення конкурсу:

    1. Обов’язковою умовою проведення конкурсного відбору є його відкритість.
    2. Під час проведення конкурсу конкурсна комісія розглядає документи, подані кандидатами на участь у конкурсі, та перевіряє їх відповідність вимогам Положення про порядок проведення конкурсу на посади керівників підприємств, установ та закладів, що належать до комунальної власності Таращанської міської ради (далі - Положення), затвердженого рішенням Таращанської міської ради від 28.09.2021 № 2018-14-VIII та умовам конкурсу.

Кандидати пред’являють секретарю конкурсної комісії або іншій уповноваженій конкурсною комісією особі оригінали документів, копії яких подаються ним до конкурсної комісії. Секретар конкурсної комісії або інша уповноважена конкурсною комісією особа після ознайомлення з оригіналом документа ставить на всіх сторінках його копії відмітки «Копія»,  «Згідно з оригіналом», (власне ім’я, прізвище), (підпис), (дата проставлення відмітки).

Конкурсна комісія на своєму засіданні ухвалює рішення про допуск кандидата або відмову в допуску до участі у конкурсі.

Особи, документи яких не відповідають зазначеним вимогам, за рішенням конкурсної комісії до конкурсу не допускаються.

У разі відмови кандидатові в допуску до участі у конкурсі в протоколі формулюється підстава для такої відмови. У випадку, якщо підстав для відмови декілька, у протоколі обов’язково вичерпно формулюються усі підстави.

У разі відмови в допуску до участі у конкурсі всім заявленим кандидатам оголошується повторне проведення конкурсу.

Кандидати, допущені до конкурсу, є його учасниками.

    1. З учасниками, які допущені до участі в конкурсі, конкурсна комісія проводить співбесіди та враховує їх здатність висловлювати свої думки, вміння викладати інформацію в письмовій формі, комунікабельність, тактовність, ділові та вольові якості, готовність брати на себе відповідальність, уміння аналізувати проблеми і налагоджувати ділові зв’язки, виявляти творчий підхід до роботи, емоційну врівноваженість тощо.
    2. На підставі аналізу поданих документів, співбесід, шляхом відкритого голосування стосовно кожного кандидата комісія приймає рішення про визначення переможця конкурсу та подає на розгляд міському голові протокол конкурсної комісії щодо результатів проведеного конкурсу.

У разі, коли два або більше кандидата, які претендують на одну й ту ж посаду керівника комунального підприємства, отримали рівну кількість голосів, вирішальним є голос голови комісії.

Якщо за підсумками голосування жоден із кандидатів конкурсу не набрав більшості голосів від присутніх членів комісії, проводиться повторний конкурсний відбір за умовами цього Положення.

Перелік необхідних документів для участі у конкурсі:

1) заяву про участь у конкурсі з наданням згоди про обробку персональних даних;

2) копії паспорта або ІD-картки та реєстраційного номеру облікової картки фізичної особи -платника податків;

3) автобіографію, що містить прізвище, ім’я, по батькові, число, місяць, рік і місце народження, громадянство, відомості про освіту, трудову діяльність, посаду (заняття), місце роботи, громадську роботу (в тому числі на виборних посадах), склад сім’ї, місце реєстрації та фактичного проживання, контактний номер телефону, адресу електронної пошти, відомості про наявність чи відсутність судимості;

4) чотири фотокартки розміром 3х4 сантиметрів на паперових носіях;

5) копії документів про освіту, науковий ступінь, вчене звання;

6) копію трудової книжки;

7) копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

8) довідку про допуск до державної таємниці (за наявності такого допуску);

9) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік за формою, встановленою Національним агентством з питань запобігання корупції;

10) пропозиції кандидата щодо перспективи розвитку комунального підприємства  строком на 3 (три) роки, в яких повинні бути відображені заходи, що вживатимуться кандидатом для  забезпечення фінансово-господарської стабільності комунального підприємства та підвищення ефективності його діяльності (проект стратегічного плану, план реформування, аналіз можливих ризиків, поліпшення техніко-економічних та фінансових показників, підвищення конкурентоспроможності, залучення інвестицій, динаміка та обсяг надходження коштів тощо);

11) рекомендаційний лист довільної форми (за наявності).

Період подання документів для участі в конкурсі:

визначені документи подаються особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою) до Таращанської міської ради (м. Тараща, вул. Героїв Чорнобиля, 1) протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення про проведення конкурсу.

Претендент не допускається до участі в конкурсі у разі:

1) за рішенням суду визнана недієздатною або обмежено дієздатною;

2) має судимість за вчинення злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку (крім реабілітованої особи), або на яку протягом останнього року накладалося адміністративне стягнення за вчинення корупційного правопорушення;

3) притягалася на підставі обвинувального вироку, який набрав законної сили, до кримінальної відповідальності за вчинення корупційного правопорушення або правопорушення, пов’язаного з корупцією;

4) відповідно до вироку суду, що набрав законної сили, позбавлена права займатися діяльністю, пов’язаною з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, або обіймати певні посади;

5) у разі призначення (обрання) буде безпосередньо підпорядкованою особі, якає близькою особою відповідно до Закону України «Про запобігання корупції»;

6) не відповідає кваліфікаційним вимогам.

Кваліфікаційні вимоги до претендентів:

громадянство України, повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра, досвід роботи на керівних посадах на підприємствах, установах, організаціях незалежно від форм власності або в органах державної влади та місцевого самоврядування, знання та вільне володіння державною мовою, здатність за своїми діловими, професійними та моральними якостями виконувати обов’язки керівника.

Відповідальна особа за надання інформації про конкурс та прийняття документів – головний спеціаліст відділу юридичного забезпечення та кадрової роботи Таращанської міської ради – Аштаменко Яна Володимирівна, електронна пошта yanadvs@ukr.net, телефон – 0987802295.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь