Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Відбулася чергова сімнадцята сесія Таращанської міської ради восьмого скликання

Дата: 26.11.2021 09:07
Кількість переглядів: 788

Фото без опису

25 листопада відбулася чергова сімнадцята сесія Таращанської міської ради восьмого скликання.

Засідання, на якому зареєструвалися 23 депутати, відкрив Голова Таращанської міської ради Михайло КРИВОШЕЄВ.

На відкритті сесії були присутні також народний депутат України Валерій КОЛЮХ та депутат Київської обласної ради Вадим ПАСІЧНЮК. Тож цього дня, міський голова та народні обранці усіх рівнів рад мали можливість обговорили ряд існуючих проблем та можливі шляхи їх вирішення, а також фінансування проектів в громаді завдяки субвенції на соціально-економічний розвиток. Також сплановано подальшу співпрацю.

Далі депутати перейшли до розгляду порядку денного.

Депутатським корпусом прийнято такі рішення:

- Про звільнення старости Калиновецького старостинського округу Таращанської міської ради Даценко Ю.В.

- Про реструктуризацію заборгованості з орендної плати Шараєвській Г.М.

- Про внесення змін до Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів у сфері господарської діяльності Таращанської міської ради та її виконавчого комітету на 2021-2022 роки, затвердженого рішенням Таращанської міської ради від 29.04.2021 № 349-08-VIII.

- Про затвердження Положення про відділ економічного та агропромислового розвитку, торгівлі, інвестицій, міжнародної співпраці Таращанської міської ради.

- Про затвердження Програми розробки містобудівної документації в Таращанській територіальній громаді Білоцерківського району на 2022-2027 роки».

- Про розробку проєкту детального плану території кварталу в межах вулиць Софіївська, Санаторна та Маяковського з містобудівними умовами та обмеженнями на території м. Тараща, Таращанської міської територіальної громади, Білоцерківського району, Київської області.

- Про внесення змін та доповнень до рішення виданого Дубівською сільською радою 25.11.2015 №11-02-VІІ «Про перейменування вулиць та провулків села Дубівка Таращанського району Київської області.

- Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради від 24.12.2020 № 76-02-VІІІ «Про затвердження Програми «Розвитку благоустрою та інфраструктури населених пунктів Таращанської міської ради на 2021 рік».

- Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради від 24.12.2020 № 74-02-VІІІ «Про затвердження Програми «Питна вода на 2021 рік».

- Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради від 24.06.2021 № 846-10-VІІІ «Про затвердження Програми «Фінансової підтримки комунального підприємства Таращанської міської ради «Таращатепломережа» на 2021 рік».

- Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради від 24.12.2020 № 75-02-VІІІ «Про затвердження Програми «Підвищення безпеки дорожнього руху в населених пунктах Таращанської міської ради на 2021 рік».

- Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради від 24.12.2020 № 78-02-VІІІ «Про затвердження Програми «Фінансової підтримки комунального підприємства Таращанської міської ради «Таращанська міська лікарня» на 2021 рік».

- Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради від 26.02.2021№ 256-06-VІІІ «Про затвердження Програми «Відзначення державних та професійних свят, ювілейних та святкових дат, відзначення осіб, які зробили вагомий внесок у розвиток Таращанської міської територіальної громади, здійснення представницьких та інших заходів на 2021 рік».

- Про затвердження звіту про виконання бюджету Таращанської міської територіальної громади за 9 місяців 2021 року.

- Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 року №80-02-VIII «Про бюджет Таращанської міської ради територіальної громади на 2021 рік».

- Про передачу автомобіля з балансу Комунального підприємства «АРХПРОЕКТ» на баланс Комунальному підприємству «Таращаблагоустрій».

- Про прийняття інформаційно-охоронних знаків та інформаційних аншлагів на об’єктах природо-заповідного фонду місцевого значення Київської області на баланс Таращанської міської ради.

- Про включення об’єкта оренди: частини будівлі площею 1 м2, яка розташована за адресою: вул. Шевченка, 66, м. Тараща до Переліку першого типу та надання дозволу на продовження договору оренди вищевказаного об’єкту.

- Про включення об’єкта оренди: частини будівлі площею 1 м2, яка розташована за адресою: вул. Шевченка, 66, м. Тараща до Переліку першого типу та надання дозволу на продовження договору оренди вищевказаного об’єкту.

- Про включення об’єкта оренди: будівлі площею 276,3 м2, яка розташована за адресою: вул. Героїв Небесної Сотні, 37а, м.Тараща до Переліку першого типу та надання дозволу на продовження договору оренди вищевказаного об’єкту.

- Про затвердження попереднього проєкту благоустрою іспанського скверу по вул.Богдана Хмельницького в місті Тараща Білоцерківського району.

- Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради від 26.10.2021 №2521 – 16 – VIII «Про передачу в оренду частини приміщення шляхом проведення аукціону та включення об’єкту до переліку першого типу».

- Про звернення Таращанської міської ради до Президента України, Верховної ради України та Кабінету Міністрів України щодо неприпустимості грубого наступу на фінансову спроможність місцевого самоврядування.

Розглянули депутати і земельні питання. Доповідав по них начальник відділу земельних ресурсів та екології виконавчого комітету Таращанської міської ради Олександр Бойко.

??З прийнятими рішеннями можна ознайомитись детально на офіційному веб – сайті міської ради.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь