A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

НОВА ТЕХНІКА У ВЛАСНОСТІ ГРОМАДИ!

Дата: 26.11.2021 13:43
Кількість переглядів: 674

Об’єднавши сили громади з роботою народного депутата України Валерія КОЛЮХА та депутата Київської обласної ради Вадима ПАСІЧНЮКА вдалося оновити рухомий склад КП «Таращаблагоустрій», що значно скоротить витрати підприємства на технічне обслуговування спецтехніки й забезпечить підприємству можливість швидше вирішувати оперативні задачі.

За словами голови Таращанської міської ради Михайла КРИВОШЕЄВА, транспортні засоби, що обслуговують підприємство зараз, технічно застарілі. Неможливо вчасно і якісно надавати послуги, користуючись автомобілями, яким уже по 35- 40 років. Хоча працівники намагаються підтримувати їх у робочому стані, але вони вже давно відпрацювали свій ресурс.

"Якість придбаного автомобіля повністю відповідає критеріям, які необхідні для виконання покладених на нього завдань. Він призначений для прибирання доріг влітку та якісної розчистки їх від снігу узимку. До речі, за допомогою спеціального устаткування він має можливість розсипати піщано-сольову суміш.

За кошти місцевого бюджету придбана установка ямкового ремонту (УЯР). Нова техніка дозволить механізувати процес виконання ямкового ремонту та усувати вибоїни в асфальтовому покритті, щоб не допустити подальшого руйнування. Роботи з підтримки дорожнього полотна будуть проводитися увесь сезон до пізньої осені", - додав міський голова.

Придбаний багатофункціональний автомобіль вартував - майже 3,5 мільйони гривень. На умовах співфінансування з міського бюджету виділено близько 1,5 мільйони гривень, а з державного - майже 2 мільйони гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь