A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Працівники Білоцерківського районного управління ГУ ДСНС України у Київській області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями громади

Дата: 01.12.2021 15:26
Кількість переглядів: 314

Фото без опису

З метою попередження пожеж в житловому секторі під час опалювального сезону, 1 грудня працівниками Білоцерківського районного управління, проведено інформаційно-роз’яснювальну роботу з мешканцями Таращанської громади.

Рятувальники нагадали громадянам основні правила пожежної безпеки при користуванні різними опалювальними приладами, застерегли, що користуватися можна лише справними печами, суворо дотримуючись правил пожежної безпеки. Також було наголошено, щоб користувачі опалення виявляли особливу пильність і обережність при використанні обігрівачів, пічного, газового й електричного обладнання та устаткування. Ретельно дотримувались правил пожежної безпеки. Наприкінці заходу фахівці ДСНС відповідали на питання співрозмовників та вручали профілактичні листівки з корисною інформацією.

Пам’ятайте! Несправне пічне опалення, використання саморобних електрообігрівачів, дитячі пустощі з вогнем, паління у ліжку в нетверезому стані – основні причини пожеж та загибелі людей на них!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь