Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Таращанський відділ Центрального міграційного управління Державної міграційної служби у м.Києві та Київській області повідомляє:

Дата: 06.12.2021 09:42
Кількість переглядів: 364

Фото без опису

В зв’язку з ситуацією яка склалася в прикордонних областях України, що межують з Республікою Білорусь та на виконання  Протоколу  №6 апаратної онлайн-наради ЦМУ ДМС у м.Києві та Київській області, повідомляємо, на необхідності дотримання  вимог міграційного законодавства України, а саме Закону України «Про правовий  статус іноземців та ОБГ».

Також звертаємося до жителів Таращанської міської територіальної громади та автоперевізників, що  здійснюють свою службову діяльність на території громади, з метою недопущення перевезень невстановлених мігрантів, надання їм житла, транспотних засобів, працевлаштування тощо, такі порушення несуть за собою як адніністративну, так і кримінальну відповідальність згідно Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Вразі виявлення невстановлених мігрантів на території Таращанської МТГ, повідомляти Таращанський відділ Центрального міграційного управління Державної міграційної служби у м.Києві та Київській області за адресою м.Тараща, вул. В.Великого, 29 або за номером телефону: (045-66)-5-13-40.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь