A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Близько 100 громад отримають підтримку від U-LEAD у розробці стратегій місцевого розвитку

Дата: 06.12.2021 10:07
Кількість переглядів: 198

Фото без опису

Наразі вже затверджено 520 стратегій у громадах України, які містять заходи, спрямовані на економічне зростання, збільшення зайнятості людей, а також збереження навколишнього середовища.

У межах Програми U-LEAD 300 українських громад вже отримали допомогу у розробленні стратегій розвитку та обрано ще 96 громад, які мають нагоду скористатися експертною підтримкою від наших міжнародних партнерів.

Серед критеріїв відбору були, зокрема, зацікавленість громад у розроблені місцевої стратегії, наявність розробок, а також кадровий потенціал, спроможний самостійно розробити та реалізувати стратегію.

До списку переможців відбору громад Київської області, які подали заявку, увійшли Фастівська,Таращанська, Яготинська, Березанська міські та Білогородська, Немішаївська, Бишівська та Феодосіївська сільські територіальні громади.

Днями відбулася ознайомча онлайн-зустріч з експертами Програми, які нададуть експертну підтримку від Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe з питань розробки стратегій місцевого розвитку


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь