Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Таращанська громада вже вдруге отримала гуманітарну допомогу з Франції для поліпшення соціального стану незахищених верств населення та розвитку якості надання медичних послуг громадянам

Дата: 06.12.2021 10:11
Кількість переглядів: 818

щФото без опису

Майже рік голова Таращанської міської ради Михайло КРИВОШЕЄВ співпрацює із громадською організацією «Культурно - Просвітницький Центр «Салим» та міжнародними партнерами. Завдяки цьому, наша громада вже вдруге отримала гуманітарну допомогу з Франції для поліпшення соціального стану незахищених верств населення та розвитку якості надання медичних послуг громадянам.

Вантаж містить медичне обладнання для дітей та дорослих з обмеженими фізичними можливостями, велосипеди, дитячі візки та автомобільні крісла, побутову техніку, тренажери, меблі тощо.

"Вже незабаром навчальні заклади громади, міська лікарня та заклади соціального спрямування почнуть отримувати допомогу. Обов’язково надам фотозвіт. Щира подяка команді ГО «КПЦ «Салим». Окрема безмежна вдячність її керівнику Ігорю ПРУСУ та представнику Валерію ІОНОВУ за фінансування та весь клопіт щодо перевезення вантажу з Франції, процедуру розмитнення, доставку у громаду, за належним чином оформлені документи", - зазначив Михайло КРИВОШЕЄВ.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь