A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ТАРАЩАНСЬКА СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ІНФОРМУЄ:

Дата: 15.12.2021 09:46
Кількість переглядів: 199

У січні – листопаді 2021 року послугами Таращанською філією Київського обласного центру зайнятості скористалося 1203 особи. Статус безробітного мали 996 осіб.

Кар’єрними радниками філії надається весь перелік послуг щодо забезпечення громадян роботою. Так, за сприянням служби зайнятості у період січень – листопад 2021 року роботу отримали 532 особи. Рівень працевлаштування безробітних громадян склав 49,2 %.     

Протягом одинадцяти місяців 2021 року проходили професійне навчання 53 безробітних.

У громадських роботах та інших роботах тимчасового характеру брали участь 154 незайняті особи.

За одинадцять місяців цього року до філії надійшло 542 вакансії від 127 роботодавців, 84,5 % з яких було укомплектовано. Середній розмір заробітної плати у вакансіях становить 8000,00 гривень.

Станом на 01.12.2021 року отримують послуги 203 особи, з яких мають статус безробітного 189 осіб. Допомогу по безробіттю отримують 180 осіб.

Наразі найбільш затребувані професії, на які сьогодні є попит, це професії висококваліфікованих працівників – продавець-консультант, тістороб,  оператор машинного доїння, забійник, обвалювальник м'яса, силосник, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, слюсар-ремонтник, водій автотранспортних засобів, а також: лікар, менеджер (управитель) із збуту, фахівець з методів розширення ринку збуту (маркетолог), інженер з охорони праці.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь