Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

До Дня святого Миколая

Дата: 20.12.2021 08:08
Кількість переглядів: 1004

Фото без опису

Новорічні свята у місті Тараща стартували 19 грудня, в День святого Миколая.?Аби додати усім присутнім святкового настрою площу Слави прикрашено різдвяною ілюмінацією та встановлено традиційний вертеп. Артисти презентували із головної сцени - яскраві пісенні та хореографічні номери.

Цього дня більше 200 дітей із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах отримали від благодійників подарунки.????

Таращанська міська рада висловлює щиру подяку усім небайдужим, бо саме завдяки вам на дитячих обличчях сяяли усмішки та радість. Дякуємо вам, що знайшли час, можливості та бажання на щедрість. А чарівниками та помічниками Святого Миколая для дітей зазначеної категорії стали: Українське видавництво «Каламар», компанія «Імпорт-офіс Україна», яка є оптовим постачальником канцтоварів та товарів для офісу ZIBI, ПрАТ «Оболонь», Bob Snail (Равлик Боб), інтернет-магазин Djujushop (авторський шоколад на меду), а також Олександр, Яна, Дарина, Асо. ?????Особливу подяку від усіх маленьких таращанців висловлюємо пані Лесі СТОРЧАК за те, що вона згуртувала усіх цих добрих людей навколо гарної справи.

????Разом з тим, більше 150 подарунків, які закуплені за кошти місцевого бюджету, отримали юні спортсмени громади, переможці та призери учнівських олімпіад і творчих конкурсів.

А знаковою подією дня стало відкриття головної вуличної сцени, що позитивно вплине на розвиток культури нашої громади! Зважаючи на те, що наша громада активна, багата на таланти і прагне всебічно розвиватись, встановлення сцени відкриває всім можливості проявити свої творчі здібності, організовувати та проводити культурно-масові заходи, фестивалі, конкурси, концерти, творчі вечори більш яскраво, сучасно та креативно.

????До реалізації даного проекту долучився депутат Київської обласної ради Вадим ПАСІЧНЮК. Щиро дякуємо за підтримку. Це стало ще одним кроком для осучаснення благоустрою громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь