Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету

Дата: 21.12.2021 18:04
Кількість переглядів: 1197

Фото без опису

Сьогодні, 21 грудня, під головуванням голови Таращанської міської ради Михайла КРИВОШЕЄВА відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Таращанської міської ради. На порядок денний було винесено 22 основних питань та 2 додаткових, серед них:

??Про затвердження плану роботи виконавчого комітету Таращанської міської ради на I півріччя 2022 року.

??Про схвалення проєкту «Програми соціально-економічного та культурного розвитку Таращанської міської територіальної громади на 2022 рік».

??Про внесення змін до рішення Таращанської міської ради від 24.12.2020 № 77-02-VІІІ «Про затвердження Програми «Фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства Таращанської міської ради «Таращанський центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги» на 2021 рік».

??Про схвалення проекту змін до рішення Таращанської міської ради від 24.12.2020 № 78-02-VІІІ «Про затвердження Програми «Фінансової підтримки комунального підприємства Таращанської міської ради «Таращанська міська лікарня» на 2021 рік».

??Про схвалення проекту Програми «Ремонту, утримання вулиць і доріг комунальної власності та підвищення рівня безпеки дорожнього руху Таращанської міської територіальної громади на 2022 рік».

??Про схвалення проекту Програми «Розвитку благоустрою та відшкодування витрат на обслуговування об’єктів благоустрою Таращанської міської територіальної громади на 2022 рік».

??Про схвалення проекту Програми «Відзначення державних та професійних свят, ювілейних та святкових дат, відзначення осіб, які зробили вагомий внесок у розвиток Таращанської міської територіальної громади, здійснення представницьких та інших заходів на 2022 рік».

??Про схвалення проекту Програми «Інші заходи громадського порядку та безпеки на території Таращанської міської територіальної громади на 2022 рік».

??Про схвалення проекту Програми «Фінансова підтримка комунального некомерційного підприємства Таращанської міської ради «Таращанська міська лікарня» на 2022 рік».

??Про схвалення проекту Програми Програми «Охорони навколишнього природного середовища Таращанської міської територіальної громади на 2022-2024 роки».

??Про схвалення проекту Програми «Фінансова підтримка комунального некомерційного підприємства Таращанської міської ради «Таращанський центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги» на 2022 рік».

??Про схвалення проекту Програми «Питна вода на 2022 рік».

??Про схвалення проекту Програми «Підтримки розвитку Комунальної установи Таращанської міської ради «Трудовий архів» на 2022 рік».

??Про впорядкування використання службового автотранспорту Таращанської міської ради в 2022 році.

??Про схвалення проєкту Таращанської міської комплексної програми «Соціальний захист на 2022 рік».

??Про затвердження протоколу засідання комісії з питань забезпечення житлом осіб з інвалідністю, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, осіб, які брали участь у бойових діях на території інших держав, осіб, які брали участь у Революції Гідності, а також членів їх сімей загиблих (померлих).

??Про схвалення проєкту змін до рішення Таращанської міської ради від 24.12.2020 року № 80-02-VIІІ «Про бюджет Таращанської міської територіальної громади на 2021 рік».

??Про схвалення проєкту рішення Таращанської міської ради «Про бюджет Таращанської міської територіальної громади на 2022 рік».

??Про надання дозволу товариству з обмеженою відповідальністю «Рекламна агенція «Т 52» на розміщення зовнішньої реклами».

??Про затвердження структури та загальної чисельності працюючих комунального підприємства «Таращанське житлово-експлуатаційне підприємство».

??Про взяття на квартирний облік Стеценка В.П.

??Про переведення черги квартирного обліку Кузнєцова М.О.

??Ознайомитися з рішеннями можна на сайті Таращанської міської ради після їх оприлюднення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь