Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Таращанська філія Київського обласного центру зайнятості інформує:

Дата: 11.01.2022 16:10
Кількість переглядів: 120

Фото без опису

Сьогодні у Таращанській філії Київського обласного центру зайнятості відбулася робоча зустріч директора Олега Степаненка з підприємцем Віталієм Кашком, який займається логістичним перевезенням вантажо-поштових відправлень відповідно до франшизи ТОВ «Нова Пошта».

У ході ділової зустрічі роботодавець був поінформований про послуги, які надаються службою зайнятості, про використання інтернет-технологій, як «Електронний кабінет роботодавця», котрий дасть змогу оперативніше отримати вакансію для укомплектування працівниками та інше.

Обговорили питання легалізації зайнятості, питання організації тимчасових робіт, стажування осіб безпосередньо на підприємстві, про отримання компенсації ЄСВ у зв’язку з працевлаштуванням на новостворені робочі місця осіб із числа безробітних та інші питання, що становлять взаємні інтереси.

У підсумку зустрічі було узгоджено позицію, щодо кадрового забезпечення та укомплектування робочих місць кваліфікованими робітниками із числа безробітних, які перебувають на обліку в Таращанській службі зайнятості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь