Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

РОЗПОЧАТО РОБОТУ З ФОРМУВАННЯ ЗАГОНІВ ОБОРОНИ ТА РОТИ ОХОРОНИ ДЛЯ ЗАХИСТУ ГРОМАДИ В ОСОБЛИВИЙ ПЕРІОД

Дата: 18.02.2022 08:03
Кількість переглядів: 569

Фото без опису

З метою підготовки громади до захисту від можливого вторгнення агресора, проводиться набір добровольців-патріотів для комплектування роти охорони та загонів оборони, що призначені для організації територіальної оборони громади. До комплектування таких формувань залучаються громадяни-добровольці віком від 18 до 60 років, шляхом укладання контрактів на проходження служби у військовому резерві.

Після формування підрозділів буде організовано проведення загальновійськової підготовки особового складу у зручний для добровольців час.

Закликаємо кожного, хто патріотично налаштований, хто хоче оберігати рідний край, долучитися до загонів оборони та роти охорони для захисту громади. Для цього треба звернутися до третього відділу Білоцерківського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за адресою: місто Тараща, вулиця Сікевича Володимира,107. При собі потрібно мати паспорт, ідентифікаційний код, якщо є – військовий квиток. Після проходження медогляду та підписання контракту, вас буде зараховано у відповідний підрозділ.

??Зазначимо, що раніше на базі Таращанського технічного та економіко-правового фахового коледжу за ініціативи міського голови, начальника третього відділу Білоцерківського РТЦК та СП і дирекції коледжу було проведено зустріч з патріотично налаштованим громадським активом громади. Під час зустрічі обговорювалися питання алгоритму дій по формуванню вищезгаданих підрозділів, їх юридичний статус, функціональні завдання та взаємодію з органами влади і жителями громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь