A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Відділ соціального захисту населення Таращанської міської ради повідомляє: Необхідно скасувати довідку внутрішньо переміщеної особи (ВПО)

Дата: 14.06.2022 15:26
Кількість переглядів: 410

Фото без опису

Відділ соціального захисту населення Таращанської міської ради повідомляє: ???? Необхідно скасувати довідку внутрішньо переміщеної особи (ВПО)

Особи, які були вимушені переміститися з свого постійного місця проживання, у зв'язку з військовими діями з 24.02.2022 зі свого постійного місця проживання на територію Таращанської територіальної громади та отримали статус внутрішньо переміщеної особи (ВПО) і наразі вирішили повернутися додому. Які кроки?

Особам які отримали статус ВПО потрібно попередити орган соцзахисту через відділ соціального захисту населення, ЦНАП, старостат, який видав довідку ВПО, про скасування дії довідки ( з її вилученням), і відповідно провести зняття з обліку. Хто вже покинув своє тимчасове місце перебування з території Таращанської територіальної громади і повернувся до свого постійного місця проживання та не знявся вчасно з обліку ВПО, просимо про це повідомити, звернувшись до відділу соціального захисту населеня у будь який зручний для Вас спосіб (поштою, телефоном, електронною поштою).

Контакти для повідомлення: Відділ соціального захисту населення Таращанської міської ради, 09501, вул. Софіївська, 3, м. Тараща, Білоцерківський р., Київська обл., 0979515839, sztarashchamr@ukr.net.

??Це необхідно зробити, щоб уникнути неправомірних виплат та їх повернення в подальшому, а також прискорити процес перереєстрації для тих, хто має право на продовження виплат на проживання ВПО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь