A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Міні-ярмарок вакансій за участю ПрАТ «МИРОНІВСЬКА ПТАХОФАБРИКА»

Дата: 28.06.2022 15:11
Кількість переглядів: 263

Фото без опису

28 червня в приміщенні Таращанської філії Київського обласного центру зайнятості був проведений Міні-ярмарок вакансій за участю ПрАТ «МИРОНІВСЬКА ПТАХОФАБРИКА».

Зустріч відбулася між запрошеними особами і представником підприємства – фахівцем з рекрутменту Романом Кибенком в плідному діалозі.

Роман Миколайович детально ознайомив безробітних зі специфікою діяльності підприємства, умовами праці, графіком роботи, заробітною платнею, наявності проживання та презентував вакансії підсобного робітника, вантажника, обвальника м’яса. Відповів на ряд поставлених питань присутніх та запросив зацікавлених осіб на співбесіду до підприємства.

Захід проводили у чотири етапи, який відвідали більше вісімдесяти осіб із числа безробітних громадян, що перебувають на обліку в Таращанській службі зайнятості, а також особи, які не перебувають на обліку в СЗ, але бажають знайти роботу.

За результатами зустрічі сорок три особи виявили бажання детальніше ознайомитися з запропонованими вакансіями безпосередньо на виробництві та подали анкети.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь