A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

У громаді пройшов військово-патріотичний вишкіл для молоді

Дата: 01.08.2022 09:13
Кількість переглядів: 292

Фото без опису

З 27 по 29 липня у Таращанській міській територіальній громаді проходив військово-патріотичний вишкіл для молоді. Його учасниками стали понад 30 хлопців та дівчат з Таращанської та Тетіївської громад.

Діти були розподілені на три команди та по черзі пройшли інструктаж з тактичної медицини, збірки та розбірки зброї, також відбулося практичне заняття з орієнтуванням на місцевості, маскування, навчання та практика з основ топографії. Багато часу було приділено вмінню молоді правильно користуватися зброєю, тактиці ведення бою, евакуації пораненого з поля бою.

Захід організовано відділом культури, молоді, спорту та туризму Таращанської міської ради спільно з управління молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації.

Дякуємо заступнику голови Київської ОВА Віталію ВЛАСЮКУ, начальнику Управління молоді та спорту Київської ОВА Сергію ТИМОФЄЄВУ, в.о. директора КЗКОР «Київський обласний молодіжний центр» Андрію МИХАЙЛОВУ, голові Таращанської міської ради Михайлу КРИВОШЕЄВУ, голові Тетіївської міської ради Богдану БАЛАГУРІ, інструкторам та всім причетним до проведення вишколу.

Окрема подяка депутатам Таращанської міської ради за надану спонсорську допомогу в проведенні заходу: Миколі ФУРДИЧЦІ, Федору ІЛЛЯШЕНКУ, Віталію КАШКУ.

Відео доступне за посиланням:??

https://youtu.be/Hp5oF8qYn0c

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь