Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

НАЙЩИРІШІ ВІТАННЯ - ДБАЙЛИВИМ ГОСПОДАРЯМ!

Дата: 16.09.2022 21:53
Кількість переглядів: 119

Фото без опису

Гарний настрій людей значною мірою залежить від того, яким вони бачать своє рідне місто. Саме тому велике значення для нас, жителів Таращі, має благоустрій.

Напередодні Дня міста найщиріші вітання дбайливим господарям Таращі висловив міський голова Михайло Кривошеєв. Разом із директором КП «Таращаблагоустрій» Валентиною Веремієнко, начальником відділу культури, молоді, спорту та туризму Світланою Юрченко Михайло Юрійович завітав до таращан - власників садиб, які є окрасою нашого міста.

За дбайливість, ошатність у догляді за обійстям подяки від міського голови отримали: Віктор Петрович Громадський

(вул. Дачна, 46), Світлана Михайлівна Олексієнко (вул. Чкалова,9), Ганна Костянтинівна Мостовенко (вул. Героїв Чорнобиля, 41).

Щирі слова вдячності лунали сьогодні і на адресу тих керівників та підприємців, хто не залишився байдужим до доброї та суспільно-корисної справи – благоустрою міста. На адресу тих, хто знайшов для цього час, доклав власних коштів та зусиль для поліпшення стану довкілля, озеленення нашої громади, хто не шкодував сил для виконання хоча й тяжкої, та все ж посильної і у підсумку – приємної для кожного чистотою й охайністю – місії. Квіти та подяки міський голова вручив Сергію Андрійовичу Граждану - директору комунальної бюджетної установи «Таращанський міський центр розвитку фізичної культури і спорту», Олегу Васильовичу Трущенку – ФОП «У Васильовича», Наталії Миколаївні Федкевич – приватному нотаріусу Білоцерківського районного нотаріального округу, Леоніду Івановичу Бездушному – директору ПП «Бездушна Любов Володимирівна», колективам працівників «Фора ТОВ», «Автомийка на валу» та КП «Таращаблагоустрій».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь