Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

НАЙКРАЩІ ПОБАЖАННЯ І ВДЯЧНІСТЬ – ЛЮДЯМ ПОВАЖНОГО ВІКУ

Дата: 01.10.2022 11:19
Кількість переглядів: 217

Фото без опису

Щорічно 1 жовтня в Україні відзначається День людей похилого віку, який є символом єдності і спадкоємності поколінь.

Ця дата – не нагадування про вік, а добра нагода сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі літнім людям за їх внесок у наше майбутнє, розвиток країни, за досвід і громадянську свідомість, багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість. Чимало випробувань, болю і втрат довелося їм пережити, та вони зберегли гідність, віру, любов, які пронесли через все своє життя.

Напередодні свята міський голова Михайло Кривошеєв з квітами та гостинцями відвідав людей старшого покоління нашої громади, адже саме вони зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними свого краю і держави. Серед них – одна з найстарших мешканок Таращанщини, 101-річна Надія Луківна Ясенова з Ківшовати, педагог, відомий у нашому краї поет-пісняр Петро Іванович Бойко, знана у Таращі квітникарка, яка опікується трьома дітками, Ганна Костянтинівна Мостовенко, пенсіонерка Раїса Йосипівна Бурлій, у якої і син, і внук захищають нашу країну від ворога.

Кожному керівник громади побажав найголовнішого – миру і міцного здоров’я, душевного тепла, уваги і турботи близьких, довгих у спокої років життя.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь