Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Відділ соціального захисту населення Таращанської міської ради повідомляє:

Дата: 07.10.2022 10:37
Кількість переглядів: 237

Фото без опису

З наближенням опалювального сезону найчастішими  та найпоширенішими питаннями у сфері соціального захисту є питання про надання соціальних гарантій як житлові субсидії.

Житлова субсидія - це допомога від держави у грошовому виразі для покриття витрат на житлово - комунальні послуги. Її розмір залежить від складу членів домогосподарства, доходів та площі самого помешкання.

Відповідно до постанови КМУ від 21.10.1995 № 848 "Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива" розрахунок житлових субсидій проводиться у жовтні з урахуванням тривалості опалювального сезону з 16 жовтня по 15 квітня включно.

Автоматичний перерахунок житлових субсидій для громадян Таращанської міської територіальної громади буде проведений по закінченню жовтня, кошти на рахунки одержувачів надійдуть на початку листопада.

Для з'ясування питань щодо призначення житлових субсидій населенню нашої територіальної громади можна звернутися до спеціалістів відділу соціального захисту населення за адресою м.Тараща, вул.Софіївська,3 та  старостинських округів.

Контактні номера телефонів: (04566) 5 23 37 32 або 097 951 58 39.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь