A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Проєкт регуляторного акту рішення Таращанської міської ради«Про затвердження Методики розрахунку орендної плати на майно, що є комунальною власністю Таращанської міської територіальної громади»

Дата: 17.10.2022 14:30
Кількість переглядів: 163

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проєкту регуляторного акту рішення Таращанської міської ради «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати на майно, що є комунальною власністю Таращанської міської територіальної громади»

На виконання вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань оприлюднюється проєкт рішення Таращанської міської ради «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати на майно, що є комунальною власністю Таращанської міської територіальної громади».

Розробник проєкту регуляторного акту – Некомерційне Комунальне підприємство Таращанської міської ради «Відділ з управління комунальним майном».

     Проєкт регуляторного акту розроблений з метою  врегулювання організаційних засад, пов’язаних з розрахунком орендної плати за нерухоме майна, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Тараща, та передбачає затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно, що є комунальною власністю Таращанської міської територіальної громади».

         Прийняття вказаного регуляторного акта дасть змогу визначити:

  • формули розрахунку річної, місячної, добової/погодинної орендної плати;
  • орендні ставки для орендарів, які мають право на отримання майна в оренду без аукціону;
  • орендні ставки для орендарів, які мають право на продовження договору оренди без проведення аукціону.

Проєкт розроблений на підставі Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України від 03 жовтня 2019 року № 157-ІХ «Про оренду державного та комунального майна».

Повний текст проєкту регуляторного акту та відповідний аналіз регуляторного впливу буде оприлюднено на офіційному веб-сайті Таращанської міської ради Київської області за посиланням: https://tarashchamr.gov.ua в розділі «Регуляторна політика».

Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акту приймаються Таращанською міською радою протягом одного місяця з дати його опублікування, на паперових носіях за адресою: вул. Шевченка, 7, м. Тараща, Білоцерківський район, Київська область, 09501, або в електронному вигляді на електронну пошту: mrtar@ukr.net, з приміткою «Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акту» (назва проєкту регуляторного акту).

 

МЕТОДИКА розрахунку орендної плати на майно, що є комунальною власністю Таращанської міської територіальної громади

АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ проєкту регуляторного акта – проєкту рішення Таращанської міської ради «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати на майно, що є комунальною власністю Таращанськоїміської територіальної громади»

ТЕСТ малого підприємництва (М-Тест)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь