Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ДО УВАГИ ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ!

Дата: 25.10.2022 13:49
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

У зв’язку з прийняттям постанови Кабінету Міністрів України від 29.04.2022 № 495 «Деякі заходи з формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб» внутрішньо переміщеним особам та членам їх сімей безоплатно буде надаватися житлове приміщення з фонду житла (в разі його створення), призначеного для тимчасового проживання за місцем фактичного проживання/перебування в межах території Таращанської міської територіальної громади. Для взяття відповідних осіб та членів їх сімей на облік громадян, що потребують житла для тимчасового проживання до Таращанської міської ради подається:

- заява за встановленою формою із підписами всіх повнолітніх членів сім’ї;

- копії документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України;

- копія довідки внутрішньо переміщеної особи про взяття на облік в Єдиній інформаційній базі даних про внутрішньо переміщених осіб та копії відповідних довідок членів сім’ї (за наявності);

- копії документів, виданих органами державної реєстрації актів цивільного стану або судом, що підтверджують родинні відносини заявника та всіх членів його сім’ї;

- копії РНОКПП ;

- копії документів, що підтверджують підстави пріоритетності в наданні внутрішньо переміщеним особам житлових приміщень із фонду.

Для отримання детальної інформації та подачі документів звертатися за адресою: м. Тараща, вул. Героїв Чорнобиля, 1, тел. 4-29-61.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь