Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Таращанський відділ Центрального міжрегіонального управління Державної міграційної служби у м.Києві та Київській області інформує:

Дата: 18.11.2022 13:04
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

Відповідно до постанови КМУ від 18.10.2022 р. №1185 «Про внесення змін до постанови КМУ від 28.02.2022 р. № 170 «Деякі питання внесення інформації до паспорта громадянина України для виїзду за кордон»», територіальні органи/підрозділи ДМС, посольства або консульські установи України припиняють вчинення такої дії як продовження терміну дії паспорта громадянина України для виїзду за кордон та внесення інформації про дітей до паспорта громадянина України для виїзду за кордон батьків дитини за наявності технічної можливості оформлення, обміну та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон засобами Єдиного державного демографічного реєстру.

Продовжити термін дії паспорта громадянина України для виїзду за кордон та/або внести інформацію про дитину можна у територіальних органах/підрозділах ДМС лише у зв’язку з необхідністю термінового виїзду за кордон, пов’язаною з нагальною потребою в лікуванні від’їжджаючого, виїздом особи, яка супроводжує тяжкохворого, чи смертю родича, який проживав за кордоном


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь