Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

ДУМКА ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ МАЄ ЗНАЧЕННЯ!

Дата: 07.12.2022 15:37
Кількість переглядів: 71

Фото без опису

У жовтні-листопаді цього року було проведено моніторинг якості медичного обслуговування жителів громади - опрацьовані результати анонімного анкетування, скарги, коментарі в соціальних мережах та для аналізу роботи залучені експерти з Департаменту охорони здоров’я Київської ОВА.

Загалом, анкетування показало посередні показники стану медичної служби. Жителі громади звернули увагу на етику й культуру спілкування медичного персоналу, збільшення відповідальності лікарів, покращення якості обстеження, збільшення кількості профільних лікарів, забезпечення лікарськими засобами, покращення матеріально-технічної бази, зміну керівництва. Усі ці напрямки були перевірені експертною комісією та окреслені нагальні задачі, над якими треба працювати в найближчий час.

Результати моніторингу обговорили 02 та 05 грудня на робочих нарадах з керівним складом комунальних некомерційних підприємств Таращанської міської ради «Таращанська міська лікарня» та «Таращанський центр первинної медичної (медики-санітарної) допомоги».

Медична галузь громади отримала перші важливі завдання, алгоритм рішень до яких мають розробити в колективах до кінця грудня 2022 року. Директори закладів Вадим Назарина та Петро Антонець зобов’язані узяти під особистий контроль:

- формування корпоративної культури своїх колективів та дотримання працівниками професійної етики і шанобливого ставлення до пацієнтів;

-  розробити заходи, спрямовані на покращення медичного обслуговування населення;

- у поліклінічному відділенні лікарні та центральній амбулаторії запровадити систему електронної черги та запису на прийом, розробити графіки прийому профільних спеціалістів;

посилити інформаційну роботу з населенням з метою оперативного інформування про правила роботи, графіки прийому, ведення просвітницької та профілактичної роботи, інформування про послуги, заходи.

Важливі завдання стоять і перед міською радою щодо покращення фінансування, створення умов для залучення до роботи молодих спеціалістів, покращення умов роботи наявного персоналу для якісного надання послуг.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь