Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Співпраця з Благодійним фондом «МХП – Громаді» продовжується: зроблено капітальний ремонт покрівлі з суцільною заміною несучих конструкцій даху будинку на території КНП ТМР «Таращанська міська лікарня»

Дата: 05.12.2022 15:55
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

Співпраця з Благодійним фондом «МХП – Громаді» продовжується: зроблено капітальний ремонт покрівлі з суцільною заміною несучих конструкцій даху будинку на території КНП ТМР «Таращанська міська лікарня»

Проєкт Таращанської міської ради став переможцем грантового конкурсу «Час діяти, Україно!», який проводився за фінансової підтримки Благодійного фонду «МХП – Громаді». Проєкт під назвою «Забезпечення житлом ВПО (лікаря-анестезіолога)», передбачав капітальний ремонт покрівлі з суцільною заміною несучих конструкцій даху. На реалізацію даного проєкту Фонд виділив - 99961 грн. За грантові кошти було придбано необхідні будівельні матеріали.

Стислий опис проєкту: Тривалий час у нашій громаді не було свого лікаря- анестезіолога. Жителі громади потребують надання якісних медичних послуг, особливо у воєнний час, тому серед числа внутрішньо переміщених осіб, знайшовся лікар-анестезіолог, який готовий працювати на користь громади. На жаль, саме війна надала нам можливість залучити лікаря даної спеціальності, який вимушено переїхав в нашу громаду з Донецької області. Для того, щоб забезпечити працівника комфортними умовами проживання, Таращанська міська рада взяла на себе ініціативу забезпечити лікаря житлом. Житло знаходиться на території КНП ТМР «Таращанська міська лікарня» та потребувало капітального ремонту покрівлі з суцільною заміною несучих конструкцій даху. Будинок має всі засоби комунікації (водопостачання, електропостачання, водопостачання). Загальна площа приміщення 115,5 м2, що забезпечить комфортне проживання лікаря та всі його життєві потреби.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь