Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Cолодкі подарунки для вихованців всіх сільських дошкільних навчальних закладів громади від депутата Таращанської міської ради Миколb Фурдички

Дата: 19.12.2022 14:13
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

Усі ми – родом з дитинства. І скільки б нам не було років, ми віримо в казку та любимо дарунки і приємні сюрпризи. Надто важливо це нині – не втратити надію, не впасти духом, уміти ділитися добром і радістю, зберігати у своїх душах іскорку світла і віру навіть у найтемніший час.

Багато років поспіль ділиться світлом і добром із маленькими таращанами наш шанований земляк, депутат Таращанської міської ради Микола Фурдичка. Дбаючи про посмішки та радість в очах дітей, він з любов’ю продовжує прадавню слов’янську традицію – дарує дітлахам солодощі та неповторні яскраві емоції.

Цьогоріч з нагоди улюбленого свята дітвори Микола Григорович передав солодкі подарунки для вихованців всіх сільських дошкільних навчальних закладів громади. Їх вручили хлопчикам і дівчатам Святий Миколай зі своїми помічниками, завітавши до дітей у дитячі садочки.

Щиро раділа таким подарункам малеча, тож привітно й гостинно зустрічала дорогих гостей, щиро дивувалася Небесному Чудотворцю і його гостинцям, просила Святого принести мир у нашу рідну Україну.

З побажаннями добра, миру, здоров’я і щастя малюки отримували дарунки, і, в свою чергу, радували Святого Миколая непідробним здивуванням і дитячою безпосередністю. Словом, задоволення отримали не лише найменші учасники свята, а й дорослі - від щасливих посмішок і радісних облич.

Фоторепортаж зі святкових відвідин шукайте на офіційній сторінці відділу культури, молоді, спорту та туризму Таращанської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь