Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Депутати Таращанської міської ради прийняли бюджет громади на наступний рік

Дата: 23.12.2022 12:45
Кількість переглядів: 174

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Депутати Таращанської міської ради прийняли бюджет громади на наступний рік

23 грудня відбулась позачергова тридцять друга сесія Таращанської міської ради, під час якої депутати розглянули 138 питань порядку денного. Серед найголовніших питань проєкт рішення – «Про бюджет Таращанської міської територіальної громади на 2023 рік».

Та перш ніж розпочати розгляд питань порядку денного міський голова Михайло Кривошеєв вручив посвідчення депутата міської ради новому обранцю. Замість депутата Галини Нечипоренко фракцію «Наш край» представлятиме Олег Якименко – як наступний за черговістю кандидат в депутати до міської ради. По завершенню урочистої частини, депутати приступили до роботи.

В ході засідання депутатським корпусом підтримано ряд місцевих програм, які попередньо детально розглядались на засіданнях комісій. Серед них:

▪️ Комплексна Програма підтримки сім’ї, оздоровлення та забезпечення прав дітей Таращанської міської територіальної громади на 2023 рік.

▪️ Програма «Соціальний захист населення Таращанської міської територіальної громади на 2023 рік».

▪️ Програми розвитку системи освіти Таращанської міської територіальної громади на 2023 рік.

▪️Програма «Розвитку благоустрою та відшкодування витрат на обслуговування об’єктів благоустрою Таращанської міської територіальної громади на 2023 рік»

▪️Програма «Розвитку благоустрою та відшкодування витрат на обслуговування об’єктів благоустрою Таращанської міської територіальної громади на 2023 рік».

▪️Програма «Питна вода на 2023 рік».

▪️Програма «Ремонту, утримання вулиць і доріг комунальної власності та підвищення рівня безпеки дорожнього руху Таращанської міської територіальної громади на 2023 рік».

▪️Програма «Відзначення державних та професійних свят, ювілейних та святкових дат, відзначення осіб, які зробили вагомий внесок у розвиток Таращанської міської територіальної громади, здійснення представницьких та інших заходів на 2023 рік».

▪️Програма «Проведення інвентаризації земель комунальної власності та здійснення заходів із землеустрою на території Таращанської міської територіальної громади на 2023 рік».

▪️Програма «Інші заходи громадського порядку та безпеки на території Таращанської міської територіальної громади на 2023 рік».

▪️Програма «Розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства Таращанської міської ради «Таращанська міська лікарня» на 2023 рік».

▪️Програма «Розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства Таращанської міської ради «Таращанський центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги на 2023 рік».

▪️Програма «Забезпечення заходів щодо проведення призову громадян України на строкову військову службу за контрактом та по підготовці до мобілізації військовозобов’язаних на території Таращанської міської територіальної громади на 2023 рік».

▪️Програма «Підтримки розвитку Комунальної установи Таращанської міської ради «Трудовий архів» на 2023 рік».

▪️Програма «Захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Таращанської міської територіальної громади на 2023 рік».

▪️Програма розвитку фізичної культури і спорту Таращанської міської територіальної громади на 2023 рік.

▪️Програма розвитку закладів культури та проведення культурно-мистецьких заходів в Таращанській міській територіальній громаді на 2023 рік.

Начальник фінансового управління Людмила Возна ознайомила депутатів з основними показниками бюджету на наступний рік. Доходи бюджету громади передбачаються у сумі 253 474 900,00 гривень, у тому числі доходи загального фонду бюджету громади – 252 671 300,00 гривень та доходи спеціального фонду бюджету громади – 803 600, 00 гривень. Депутати підтримали бюджет громади на наступний рік, проголосували “за” всі присутні.

Наступні прийняті рішення стосувалися: затвердження Переліку природоохоронних заходів, що фінансуватимуться з фонду охорони навколишнього природного середовища Таращанської міської територіальної громади у 2023 році; прийняття благодійної допомоги до комунальної власності Таращанської міської територіальної громади; списання з балансового обліку Таращанської міської ради багатоквартирних житлових будинків; передачі коштів, що знаходяться на рахунках Таращанської міської ради до бюджету Таращанської міської територіальної громади та інші.

Розглянули депутати і земельні питання. Доповідав по них начальник відділу земельних ресурсів та екології Таращанської міської ради Олександр Бойко.

Детальніше з усіма рішеннями сесії можна буде ознайомитися на офіційному сайті Таращанської міської ради. Їх буде оприлюднено в законодавчо встановлені терміни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь