Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Для врегулювання питання щодо напруженої ситуації з енергопостачанням в громаді,Михайло Кривошеєв ініціював зустріч із начальником Білоцерківської РВА та начальником Південного регіону високовольтних мереж ПрАТ«ДТЕК Київські регіональні електромережі

Дата: 16.01.2023 19:45
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

«Ситуація з електропостачанням на сьогодні залишається вкрай складною в усій країні, в тому числі і в нашій громаді. І, що найгірше, оптимістичних прогнозів на найближчий час енергетики теж не дають. Для врегулювання питання щодо напруженої ситуації з енергопостачанням в нашій громаді, за власною ініціативою, сьогодні мав зустріч з начальником Білоцерківської районної військової адміністрації Людмилою Мерзлюк та начальником Південного регіону високовольтних мереж ПрАТ «ДТЕК Київські регіональні електромережі» Євгеном Тараненком.

Зустріч тривала близько години. Питання, які обговорювали: нормалізація ситуації із світлом у громаді, нерівномірні та довготривалі відключення електроенергії, можливість корегування графіків відключень, неможливість додзвонитися до ДТЕК тощо. Розмова вийшла конструктивна. Дуже сподіваюся, що мене почули й ситуація стабілізується!»,- написав на своїй сторінці у Facebook голова Таращанської міської ради Михайло Кривошеєв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь