Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Новий рік, нові виклики у важливому стратегічному напрямку - медицині!

Дата: 20.01.2023 15:40
Кількість переглядів: 93

Фото без опису

Голова Таращанської міської ради Михайло Кривошеєв провів нараду із керівним складом Центру первинної медичної (медико-санітарної) допомоги. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Міський голова зазначив, що під час наради увагу присутніх було сфокусовано на таких темах:

▪️ річні результати роботи Центру та як команда відреагувала на зауваження від громади: що додали до своєї роботи, щоб покращити якість послуг;

▪️аналіз роботи фельдшерських пунктів та амбулаторій, які послуги там надаються та як здійснюється моніторинг робочих процесів;

▪️позитивні зміни в програмі «Доступні ліки» та як посприяти тому, щоб мешканці громади за деякими видами лікарських засобів не змушені були звертатися в інші районні аптеки.

«Загалом, керівництво Центру виважено ставиться до всіх викликів часу, активно працюють для покращення якості послуг. Актуальним, як завжди, залишається фінансування. З причин відсутності зв’язку та електроенергії є складнощі в формуванні електронних черг на прийом до лікарів. Проте, значно покращилася комунікація з населенням через засоби масової інформації. Також колектив вдосконалює свою професійність та корпоративний етикет, прагне збільшити кількість задекларованих пацієнтів»,- зазначив Михайло Кривошеєв.

Міський голова висловив впевненість, що Центр первинної медичної (медико-санітарної) допомоги гідно пройде через усі виклики року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь