A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Павло Корнієнко, старший солдат Національної гвардії України, помічник кулеметника

Дата: 24.02.2023 10:50
Кількість переглядів: 986

Фото без опису

 

🪖 Павло Корнієнко, старший солдат Національної гвардії України, помічник кулеметника.

37-річний Павло Вікторович із Тетієва на позивний «Мер» більше року був моїм заступником із гуманітарних питань, а зараз у складі 4 Бригади швидкого реагування Національної гвардії України б’є ворога на Донеччині.💪 Він після повномасштабного вторгнення росії змінив професію, щоб захищати Україну.

До лав Нацгвардії він прийшов у квітні 2022 року, разом з іншими добровольцями, адже бажання дати відсіч ворогу стояло на першому місці. Спочатку військовий служив у місті Київ у в/ч 3066, де комплектували батальйон в/ч 3082. Потім два місяці був в Чернігівській області на охороні одного зі стратегічних об'єктів держави. Пізніше за власним бажанням, разом з побратимами, перевівся в бойову бригаду в/ч 3018, Гостомель.

Гвардієць брав участь у звільнені Лимана, Шандриголова, Новоселівки, Дробишева на Донеччині, після чого був перекинутий в найбільш гарячі точки: Бахмут та Іванград. Саме там, 14 жовтня 2022 року, в ближньому бою отримав кульове поранення та контузію. Під постійними обстрілами бійці змогли вийти з позицій і вивести поранених. Тоді ж, було взято в полон вагнерівця-розвідника. Пройшовши лікування, він повернувся на службу.

Наразі "Мер" знаходиться поблизу Курдюмівки, де нацгвардійці, спільно з іншими підрозділами, тримають оборону міста-фортеці Бахмут.

🤝Пишаюся мати у команді справжнього патріота та відважного захисника! Хай оберігає Господь на нелегкому шляху до Перемоги!

 

Голова Таращанської міської ради                  Михайло КРИВОШЕЄВ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь