A A A K K K
для людей із порушенням зору
Таращанська міська територіальна громада
Київська область, Білоцерківський район

Про проведення місячника санітарної очистки, озеленення та благоустрою території населених пунктів Таращанської міської територіальної громади

Дата: 06.03.2023 11:08
Кількість переглядів: 115

Фото без опису

УКРАЇНА

КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ

ТАРАЩАНСЬКИЙ МІСЬКИЙ ГОЛОВА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ № 34 – од

 

06 березня 2023 року                                                                                м. Тараща

 

Про проведення місячника санітарної очистки,

озеленення та благоустрою  території  населених

пунктів Таращанської міської територіальної  громади

 

Керуючись ст. 10 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання Указу Президента України від 6 серпня 1998 року № 855/98 «Про День довкілля», у зв’язку з проведенням всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» та з метою покращення санітарного стану Таращанської міської територіальної громади:

 

1. Провести з 01 квітня 2023 року по 30 квітня 2023 року місячник санітарної очистки, озеленення та благоустрою території населених пунктів Таращанської міської територіальної громади.

2. Керівникам комунальних підприємств, установ та організацій Таращанської міської ради провести санітарну очистку, озеленення та благоустрій прилеглих, закріплених за ними територій з вивезенням сміття на міський полігон твердих побутових відходів.

3. Керівникам підприємств, установ та організацій інших форм власності, власникам приватних домогосподарств, що знаходяться на території Таращанської міської територіальної громади впорядкувати прилеглі, закріплені за ними території.

4. Загальному відділу та зв’язків з громадськістю виконавчого комітету Таращанської міської ради забезпечити проведення інформаційних заходів та роз’яснювальної роботи щодо місячника санітарної очистки, озеленення та благоустрою території населених пунктів Таращанської міської територіальної громади

5. Сектору архітектури та містобудування виконавчого комітету Таращанської міської ради рекомендувати розповсюджувачам зовнішньої реклами привести рекламоносії у відповідність до вимог Закону України         «Про рекламу».

6. Управлінню освіти Таращанської міської ради рекомендувати загальноосвітнім закладам провести урок природи (довкілля) присвячений місячнику санітарної очистки, озеленення та благоустрою території населених пунктів Таращанської міської територіальної громади.

7. Старостам старостинських округів Таращанської міської територіальної громади довести до відома мешканців населених пунктів громади про необхідність впорядкування територій їхніх господарств.

8. Контроль за виконанням розпорядження покласти на начальника відділу житлово-комунального господарства, транспорту, благоустрою, комунального майна, цивільного захисту та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Таращанської міської ради - в.о. заступника міського голови Похилого О.В. та директора КП «Таращаблагоустрій» Веремієнко В.Г.

 

 

В.о. міського голови                                                          Світлана ПОТЕРЯЙКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь